21.10.2014

Charlaine Harris - Kylmäveristen klubi


Kylmäveristen klubi - Charlaine Harris
(Club Dead, 2003)
Gummerus, 2011
Omasta hyllystä

"Bill kökötti tietokoneen ääressä, kun astuin sisään."
kirjan ensimmäinen lause

Sookie Stackhouse osa 3

Bill on alkanut salailemaan asioita Sookielta ja kadottuaan väittämällään liikematkalla, Sookie päättää etsiä hänet käsiinsä, vaikka hänestä tuntuu, ettei heidän suhteellaan ole tulevaisuutta. Pujahtaessaan Mississippin yliluonnollisten olentojen alamaailmaan Sookiella on apunaan Billin seksikäs pomo Eric sekä oppaakseen hän saa pahamaineiseen kantakapakkaan ihmissusi Alciden, joka, kas kummaa, hänkin sattuu olemaan todella hyvännäköinen.

Luvassa on siis uutta romanssinpoikasta ja kuumia tunteita. Valinnanvaraa Sookiella riittää, kun molemmat, Eric ja Alcide, ovat kiinnostuineita. Ja ainiin, sitten on vielä se Bill siellä jossain. Sookiella tuntuu olevan supinaa vähän kaikkien kanssa ja johan tässä jo odotetaan milloin hän ratkeaa Ericin syliin, vaikka niin kovasti yrittääkin häntä vastustella.

Pienoinen hohto näistä kirjoista katosi, kun tungetaan vampyyrien ja muodonmuuttajien mukaan myös kaikenmaailman ihmissudet ja menninkäiset. En tykännyt. Yliluonnollisten lajien joukko tuntuu sen kun kasvavan. Bill sentään saatiin pois kuvioista vihdoin - ainakin tämän kirjan ajaksi.

Tähtiä: ½

Muita postauksiani:
Verenjanoa Dallasissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...