1.10.2014

Lokakuun lukemisia ja halloween -haasteNiin se syksy vaan ylläen ja ihan puun takaa tuli. Enää ei voi pelkkä huppari päällä lähteä ulos, vaan melkeinpä saa jo laittaa pipon ja hanskat. Ehdottamasti rumin aika vuodesta, mutta sitä paremman syyn saa jäädä sisälle lukemaan ja elokuvia katselemaan teemuki kädessä ja viltti jaloissa, kun ulkona käy kova viima ja vettä sataa ämpäreittäin.

Viimeksi jo mainitsinkin Emilien Halloween -lukuhaasteesta ja sen parissa olisi tarkoitus saada lokakuu sujumaan. Luvassa on kummituksia, vampyyreja, verta, kingiä ja kauhua, omasta hyllystä lähinnä, mutta sorruin jo kirjaston valikoimaan, sillä nyt tuli sopiva tilaisuus lukea joitain listalla olevia kauhukirjoja. Olen nyt salaperäinen enkä paljasta mitään kirjoja, muhahahaaa! Näiden lisäksi tietenkin lukemista odottaa tuo pino keskeneräisiä kirjoja.


Ja ettei vaan syysmasennus iskisi ja elämä kävisi liian kammottavaksi kauhukirjojen parissa, pitää välillä tehdä jotain piristävää kaverien kanssa sekä valmistaa smoothieita! Niin hyviä ja niihin voi pistää mitä tahansa. Olen nykyään kova tyttö näitä tekemään, sillä ne ovat myös hyviä - ja terveellisiä - välipaloja.


Hyllyn täydennysreissullakin on tullut käytyä ja alla uusimmat (siis vielä toissapäivänä ne olivat uusimmat), kirjalöydöt, ettekä voi kuvitella miten iloinen olin löydettyäni Carlos Ruiz Zafónin Taivasten vangin! Muut kirjat ovat Majgull Axelsson: Huhtikuun noita ja Pablo Neruda: Andien mainingit.Kauheaa lokakuuta!

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...