15.7.2016

Synttärit ja arvonta!


Hurja Hassu Lukija viettää 3-vuotis synttäreitään! Tasan kolme vuotta sitten perustin blogin ja postasin ensimmäisen kerran. Jännittyneenä. Olin seuranut kirjablogeja jo pitkään lukuvinkkien toivossa ja niitä kyllä sainkin! Itse halusin tuoda kehiin myös vanhempaa ja ei niin tunnettua kirjallisuutta, niin kuin aluksi hyvin paljon teinkin. Nykyään luen hyvin sekalaisesti kaikenlaista, enkä koe hirveästi paineita siitä pitäisikö lukea vanhempaa kirjallisuutta vai uutuuksia, tunnettuja vai tuntemattomia. Jos vaikuttaa kiinnostavalta luen. Jos ei, keskeytän. En halua rajata juttujani esim. minkään genren ynnä muun mukaan, koska se en olisi minä. Pidän kovasti tästä sekalaisesta sopasta jota olen hartaudella keittänyt nämä vuodet. Toivottavasti tästä on ollut iloa jollekin muullekin ja blogini jatkaa edelleen puskemista eteenpäin. Niin se aika vaan rientää. Missähän sitä ollaan seuraavan kolmen vuoden kuluttua?

Postauksissa lähestytään 500 sadan rajaa. Hurjaa. Haluan myös kiittää lämpimästi lukijoita ja ihanaa kirjablogiyhteisöä, kommentit lämmittävät aina mieltä ja olen yrittänyt olla aktiivinen muissa blogeissa, vaikka olen huomannut, että meitä on aika hurja määrä! Hyvä niin. Monipuolisuus kunniaan. Viihdykkeeksi tarjoan kummallisia hakusanoja, joilla on blogiini eksytty:

tohtori hassu
en nyt ihan mikään tohtori kuitenkaan ole

kirjavinkki molekyyli sopassa
vaikka monipuolisesti väitän lukevani, niin kemia ja fysiikka ei kuulu lukemistooni. Titteli kyllä sopisi hyvin vaikka jollekin romaanille

naisväkeen ei saada järjestystä muumimamma
sellaisia ne naiset kai tuppaavat olemaan, varmasti viisasta pyytää muumimamma avuksi

meggie rakasti isä ralphia
niinhän se oli :'I 

oikeat noidat
eipä ole täällä näkynyt

mitä tarkoittaa hugenotti
täältä ei vastausta tuohon löydy, kun en itsekään tiedä. Iso aukko yleissisivityksessä

хурья 
venäjäksi hurja?

humoristiset puheet
niitä löytyy!


ARVONTA

Alunperin mitään arvontaan ei ollut tarkoitus suorittaa, mutta sain kustantajalta (kiitos siitä!) ylimääräisen tänä kesänä ilmestyneen Winston Grahamin Poldark - Kapinallinen -kirjan ja koska kyseessä on loistoteos haluan lahjoittaa sen jollekin lukijoistani tämän merkkipäivän kunniaksi. Linkki postaukseeni kirjasta löytyy täältä.

Ohjeet:
 • muista mainita kommenttikentässä osallistumisesta arvontaan
 • arvonta on blogini lukijoille - uusille ja vanhoille
 • jos sinulla ei ole omaa blogia tai muuta, jolla saan sinuun yhteyttä, jätä sähköpostiosoitteesi mahdollista yhteydenottoa varten
 • kerro myös mikä kirjassa herätti mielenkiinnon
Arvonnan suoritan 29.7., joten osallistu viimeistään 28.7.

Vi ses!

18 kommenttia:

 1. Nooh, tunnustan etten ollut kuullutkaan Winston Grahamista saatikka Poldarkista, mutta hyvät historialliset romaanit ovat aina hakusessa. Sijoittuu mielenkiintoiselle vuosisadalle, harvemmin olen 1700-luvulle sijoittuvia kirjoja lukenutkaan. Mukana siis arvonnassa, joka tapauksessa menee TBR-listalle.. vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 2. Onnea 3-vuotiaalle blogillesi! :)
  Osallistun arvontaan - olen katsellut kirjaa jo kauan kaupoissa - kannesta huomasi sen olevan historiallinen romaani, mikä herätti ensimmäisenä mielenkiintoni. Myös takakannen teksti sekä blogikirjoituksesi teoksesta lisäsivät kiinnostusta.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! :) Osallistun arvontaan. Olen nyt parista blogista tuosta teoksesta lukenut ja alkanut kiinnostaa sen verran paljon.

  VastaaPoista
 4. Oikein lämpöiset onnentoivotukset 3-vuotiaalle blogillesi. Osallistun arvontaan <3

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea kolmevuotiaalle blogillesi! On hyvä, että blogin pitää juuri sellaisena kuin itse haluaa. Osallistun arvontaa.

  VastaaPoista
 6. Synttärionnittelut ja intoa bloggailuun myös jatkossa. :) Osallistun arvontaan. Kirja vaikuttaa kiinnostavalta sarja-avaukselta. Historialliset romaanit ovat silloin tällöin luettuna mukavia.

  VastaaPoista
 7. Onnea 3-vuotiaalle blogillesi. Osallistun arvontaan. Maininta Okalinnut herätti todellisen kiinnostukseni. :)

  VastaaPoista
 8. Onnea 3-vuotiaalle! Aika kivoja hakusanoja :)
  Osallistun arvontaan, historia kiinnostaa.

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea!
  Voi noita hakusanoja, pitääpä ryhtyä itsekin tarkkailemaan. Kerran huomasin jonkin törkeän, joka ei tuntunut sopivan minuun mitenkään.
  En osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 10. Lämpimät onnittelut! En tällä kertaa osallistu arvontaan vaan toivottelen arpaonnea muille.

  VastaaPoista
 11. Isosti onnea! Kiinnostava kirja, tykkäisin saada sen hyllyyni.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Onnea! :)

  Minä luulin Poldarkia kioskiharlekiini-tasoiseksi hömpäksi, mutta töissä sitten kuulin että kyseessä on ihan laadukas, ilmeisesti tv-sarjanakin nähty tarina. Tuo kansi ei kyllä vetoa yhtään, mutta osallistun arvontaan, koska sisältö kiinnostaa kuitenkin ;)

  VastaaPoista
 13. Onnea ja mukaan arvontaan :) Kansi on niin kiinnostavan näköinen, että nyt nappaa :D

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa ollaan! Tällä kertaa kannen ja nimen yhdistelmä herättää kiinnostusta :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Onneksi olkoon! Huomasin, ettei meillä blogin aloittamisessa olekaan kuin vuosi eroa: huh! Ehkä itsekin vielä kehityn näin hyväksi bloggaajaksi! On ilo lukea :)
  Osallistun myös mukaan arvontaan. Bloggauksesi kirjasta herätti heti mielenkiinnon, vaikka genre ei ole tutuimmasta päästä. Kuitenkin aina valmiina uuteen tuttavuuteen! :)

  VastaaPoista
 16. Paljon onnea! Osallistun arvontaan, on sen verran kirja herättnyt mielenkiintoa ;)

  VastaaPoista
 17. Paljon onnea! Hyvät historialliset romaanit kiinnostavat aina. ;) Eli mukana ollaan. =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...