3.7.2016

Kirjasto on vaarallinen paikka


Loma tuli ja sen mukana odotettu käynti, sillä paras tapa aloittaa loma on kirjastoreissu! No-brainer. Reissu meni villiksi ja mukaan lähti ehkä vähän enemmän kirjoja kuin oli tarkoitus. Mikä siinä on, että pitää kaikkea ylimääräistä haalia mukaan ajatellen yltiöpositiivisesti, että kesähän kestää ikuisuuden! Helpostihan siinä ajassa ehtii nelisenkymmentä kirjaa lukea. Kröhöm. Todellisuus iskee sitten kotona vastaan, kun alkaa miettiä, että mihinhän kirjat sijoittaisi...

Huom. Kaikkia ei ole haalittu kasaan yhdellä kertaa, vaan ne ovat useamman reissun tulos, eivätkä nuo ole mikään kesän lukkoonlyöty lukulista, vaan pelkästään mahdollisuuksia. Ja minähän pidän valinnanvarasta. Omasta hyllystä olen jo poiminut houkuttelevimmat kirjat.


Kertokaahan löytyykö pinosta suosikkeja? Inhokkeja?

22 kommenttia:

 1. Valo valtameren yllä ja hunajaa ja tomaattia (?) :D en koskaa ole lukenut mutta näyttivät kuitenki sen verran kiinnostavalle:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä veikkaus:D oikea vastaus on hunajaa ja tomua. Novelleja Pakistanista.

   Poista
 2. Voi mitkä ihanat pinot! Ready player one on ainakin aivan mahtava kirja, toivottavasti luet sen kesän aikana. Olisi hauskaa lukea mielipiteesi siitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ready player one on houkutellut jo pidemmän aikaa, joten sillä on hyvät mahdollisuudet:)

   Poista
 3. Hyvän ja pahan puutarhassa on mahtava ja samoin Ferranten Amalian rakkaus. Kyllähän valintaa pitää olla ja varaa keskeyttää. Ihania kesäisiä lukuhetkiä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri! Mitä sitä sitten tekisi jos pino olisi pieni, eikä mikään kiinnosta ;)

   Poista
 4. Heh, aion tänään itsekin suunnata kirjastoon. Lukumaraton siintää silmissä, joten saapa nähdä millaisen pinon kanssa palaan kotiin... :) Meyrinkin Golem oli minulle todella puiseva kirja, Vandermeerin trilogiasta sen sijaan pidin. No, viimeinen osa vielä odottelee lukemista, mutta tarkoitukseni olisi lukea se tässä kesän aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antoisaa reissua! Toivottavasti esittelet löydökset - tai ainakin maratonsuunnitelmat. Minulla ne jäi kokonaan pois tuosta pinosta, joten kirjoja löytyy siis vielä lisää. Enimmäkseen yritän kuitenkin lukea omasta hyllystä.

   Poista
 5. Hauskaa :D Minulle kävi keväällä noin. Olen lukenut vain Liisan seikkailut ihmemaassa... Se oli aika erikoinen... Mukavia lukuhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa-kirjoissa on ihan oma maailmansa: hauska ja kummallinen:) Kiitos!

   Poista
 6. Liisan seikkailut on lempparini. Valo valtameren yllä oli hieno, koska se oli saarikirja ja valtameri pauhasi ympärillä.

  VastaaPoista
 7. Oi, Ready player one on tosi hyvä! :) Samoin pidin Hävityksestä tosi paljon, vaikka Hallinta sitten ei oikein yltänytkään enää samaan. Sarjan vika osa Hyväksyntä on vielä lukematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistinkin sinun tykänneen siitä - ja monen muun :D Piti lainata koko trilogia samalla kertaa, niin ei tarvitse lukemista keskeyttää, jos sarja kiinnostaa.

   Poista
 8. Vaikuttava kirjastokasa :D Ready Player One on luettu, ei ole mikään ikisuosikki, mutta hyvä kirja kuitenkin.

  Tuo Valo valtameren yllä kiinnostaa himpun verran siinä mielessä, että sen traileri vaikutti kiinnostavalta, mutta voi olla, että tyydyn vain katselemaan leffan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttava ja painava:D Kannattaa edes koittaa kirjaa, sillä elokuvan näkemisen jälkeen ei lukeminen ole enää mielekästä, ainakaan itselleni. Odotukset on korkealla:)

   Poista
 9. Kane ja Abel on hyvä. Paikallisen kirjakaupan myyjä oli suositellut sitä miehelleni pari vuotta sitten, ja mies osti sen suosituksen perusteella minulle äitienpäivälahjaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takakannen vilkaisun perusteella olen ainakin vakuuttunut, toivottavasti sisältö on yhtä timanttinen:)

   Poista
 10. kirjastossa pistäytyminen on kyllä aivan paras loman alkajainen! <3

  Vaikuttava määrä luettavaa! Näistä olen lukenut pari kolme kirjaa; Keskiyö hyvän ja pahan puutarhassa oli tavattoman hieno lukukokemus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Yritän kesällä ahmia noita mahdollisimman paljon, eikä oman hyllyn kirjojakaan saa unohtaa.

   Poista
 11. Ooh, mitkä pinot ja nyt mieleni tekee lähteä kirjastoon. :D Hunajaa ja tomua, Totuus harry Quebertin tapauksesta sekä Kultatukka, tähtönen kannattaa ehdottomasti lukea. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikinä ei voi etukäteen tietää minkälaisen saaliin kanssa kirjastosta oikein tulee ulos:D Kiitos suosituksista.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...