10.7.2016

Kesälukumaraton päättyi (päivittyvä postaus)


Kesälukumaratonin lukupino on jo valittu ja eväätkin valmiina, joten nyt se alkaa! Sivun lopusta voit katsoa tämän hetkistä tilannettani.klo 11 - Maraton alkaa!

klo 12 .30
Heti herättyäni aloin lukemaan eilen illalla valitsemaani kirjaa eli Coletten Chériä, jonka olen tainnut ennestää nähdä elokuvana. Luin 60 sivua kunnes totesin olevan parempi vaihtaa kirjaa, sillä aamupöperöisenä kaipaa jotain selkokielisempää. Luin Aino Suholaa kolmisenkymmentä sivua (ihana<3) ja lopulta päädyin Arsene Lupiniin. Sen parissa varmaan tulenkin jatkamaan seuraavaksi, kunhan päivähärdellit on suoritettu.


klo 19.10
Piipahdin päivällä lukemassa Arséne Lupinia ulkona, kun oli niin kaunis päivä. Sisälle menon jälkeen alkoikin melko pian sataa, joten loistavasti ajoitettu. Sisällä edistin Chériä, enää ei takunnut lukeminen niin pahasti. Pientä piristymistä siis havaittavissa allekirjoittaneessa bloggarissa. Aloitin suunnitelmien ulkopuolelta Blast 2 -sarjakuvan. So good! Yksi Guy de Maupassantin novellikin luettu. Rauhallisessa tahdissa edetään, mutta tässä on vielä koko ilta ja yö (no ei nyt ihan koko) aikaa ja huomisaamu.

Luettu tähän mennessä 325 sivua.

 

klo 13.30
Lukumaraton päättyi osaltani jo pari tuntia sitten. Yöhön mennessä sain luettua loppuun Chérin ja Guy de Maupassantin novellit. Aamulla sain päätökseen vielä vain vähän kesken jääneet Arséne Lupinin ja Blast 2:en. Kesken jäi Suholan Rakasta minut vahvaksi. Todellinen voimakirja, jota haluan nauttia vähissä erin.

Maratonilla luettu:
Colette: Chéri (176s)
Maurice Leblanc: Arséne Lupin - Herrasmiesvaras (182s)
Aino Suhola: Rakasta minut vahvaksi (86s)
Guy de Maupassant: Huviretki ja muita kertomuksia (95s)
Manu Larcenet: Blast 2 - Pyhän diilerin ilmestys (204s)

Kokonaissivumäärä 743

Kiitos maratonin emännälle Minnalle tämän järjestämisestä!

14 kommenttia:

 1. Hieno lukupino! Pitäisi lukea itsekin tuo Prinssi ja kerjäläispoika, kun olen sen jokunen vuosi sitten siskoltani saanut omaan hyllyyn. Tarinasta on tuttu vain Barbie leffaversio prinsessa ja kerjäläistyttö. Eväätkin ovat todella maukkaat, nam. Lukuiloa maratoniin.

  VastaaPoista
 2. Oi, mikä pino! :) Olen lukenut sekä Lisen ja Lotten salaisuuden että tuon Prinssi ja kerjäläispoika -kirjan. En kylläkään muistanut, että se on Twainin kirja. Se on kyllä huippuhyvä, tai ainakin silloin lapsuudessa oli.

  Ihanat eväät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Twainia olen lukenut aikaisemmin, mutten tuota kyseistä teosta ja vaikka siitä olen tiennyt, niin en minäkään ole yhdistänyt Twainia sen kirjoittajaksi.

   Poista
 3. Arsene Lupin oli suuri suosikkini joskus vuosia sitten, ja siitä taisi olla tv-sarjakin silloin. Olisipa hauskaa kokeilla, miten Lupinin seikkailut maistuvat nyt. Lukuintoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen siinä noin puolivälissä ja hyvin vauhdikasta ja kimuranttia on meno ollut:D Tv-sarjasta en olekaan tiennyt. Kiitos samoin!

   Poista
 4. Siis niin mageet eväät! Arsene Lupinin muistan minäkin tv-sarjana... Lukuiloa!

  VastaaPoista
 5. Hauskaa maratonia! :) Ihanan näköiset eväät, olet selvästi paremmin valmistautunut kuin minä olin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika sattumalta oli muonituspuolikin hallussa sopivasti maratoniin:D Samoin!

   Poista
 6. Itselleni outoja kirjoja, mutta voisin muutaman napata omalle lukulistalle. Pystytkö lukemaan useampaa kirjaa samaan aikaan? Minä en pysty, mutta lukuiloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava tuoda esille välillä jotain muutakin kirjallisuutta kuin tällä hetkellä pinnalla olevia:) Tule ihmeessä huomenna lukemaan blogistani pienet lyhytarvioni noista kirjoista. En muista edes milloin viimeksi olisi ollut vain yksi kirja kesken, ei onnistuisi minulta!:D Lukuiloa myös sinulle!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...