10.12.2016

Kirjabloggareiden joulukalenteri – 10. luukku


Kirjabloggareiden joulukalenterin 10. luukku aukeaa!

Joulu on ehdottomasti yksi vuoden parhaista ajoista ja joulukausivalotkin tulee laitettua jo marraskuussa, sillä tunnelmavalaistus tuo mukavasti piristystä pimeisiin päiviin. Sain idean tähän bloggareiden joulukalenteriin oikeastaan ihan sattumalta. Nyt seuraa avautuminen: varsinkin yksi kirjahyllyistäni on alkanut hieman ahdistaa, sillä se on ollut kirjoja täynnä katosta lattiaan. Hyllyvälitkin on laskettu kirjojen koon mukaan, että kaikki mahtuu juuri ja juuri, eikä ylimääräistä tilaa olisi. Ihan kiva se vielä joskus oli, mutta tänä vuonna olen pyrkinyt rajoittamaan tavaranpaljoutta ja tämä on koskenut nimenomaan kirjoja. Paljon olen kiertoon ja myyntiin laittanutkin romaaneja ja tyhjää tilaa alkaessa tulla yhä lisää, päästiin tekemään haaveilemani kunnon hyllyurakka, joka mahdollisti pienen sisustusprojektin siinä samassa, joten tämän 10. luukun teemana on:

 Tuunaa kirjahylly joulukuntoon!

Ennen ja jälkeen

Yllä olevissa kuvissa on hylly ennen ja jälkeen. Ei se vieläkään valmis ole, eikä varmaan ikinä tule olemaan, mutta näillä mennään. Nyt on ainakin kirjahyllyn osalta huone mukavan tunnelmallinen ja ihanaa kun kuusenoksatkin tuoksuu.


Eilisen luukku aukeni Kirja hyllyssä -blogissa ja huomenna se aukeaa Dysphoriassa, joten pysykää kuulolla. Kaikki joulukalenterin luukut löytyvät listattuna Hyllytontun blogista.

20 kommenttia:

 1. Mahtava idea. :D En itse kovinkaan paljon innostu joulusta, mutta muutaman tonttukoristeen voisi ainakin laittaa kirjojen sekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään niin tunnelmoida ja kuunnella joulumusiikkia, mutta jokainen omalla tavallaan:) Tontut kuulostaa hyvältä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joulukuusta kun ei vielä ole, niin piti jotain tuoksua saada:D

   Poista
 3. Hauska idea! Pitäisi varmaan itsekin hakea kuusenoksia kotiin tuomaan tuoksua <3

  VastaaPoista
 4. Voi, miten ihana :D Meillä ei epäjouluihmisinä pahemmin joulukoristeita löydy, mutta jos kävisin ostamassa jotkut kivat valot kirjahyllyyn. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppujen lopuksi pienistä jutuista se joulukin syntyy. Hyllyvalot on ihan must:)

   Poista
 5. On kyllä hieno idea! Mukavan tunnelmallista. :)
  Olen huono koristelemaan omaa kotiani joulun aikaan - vietän sen aina perheeni kanssa muualla. Ehkä hankin tällä kertaa ainakin kirjahyllyyn jotain pientä kiitos kirjoituksesi aiheuttaman inspiraation. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhejoulu<3
   Mahtavaa, jos joku tästä inspiroituu edes hiukkasen, mission complete:D

   Poista
 6. Kaunista :) Mukavaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 7. Ihastuttava joulukirjahylly! Annoit hyviä ideoita, kiitos. Tunnelmallista joulun odotusta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...