2.9.2016

Miten kävi kesän lukusuunnitelmien?

Syyskuu on tullut - hyvästi valoisat illat ja tervetuloa kynttilät, tee ja viltti - ja mieleeni muistui, että listasin kesällä taannoin kymmenen kesäkirjaa, jotka sillä hetkellä halusin lukea. Kuvat niistä näkyvät tuossa alla. Entä kuinka kävi? Kesän aikana (kesä-elo) ehdin lukea niistä 3 ja kesken, mutta hyvässä vauhdissa on Paluu Rivertoniin. Yllättävän hienosti siis meni suunnitelmat! Varauduin jo syyttelemään kirjatolainoja laiskasta saldosta, mutta ei, kerrankin näin!


LUETUT
Margaret Atwood: Sokea surmaaja
Siri Hustvedt: Kesä ilman miehiä
L. M. Montgomery: Runotyttö maineen polulla (postaus tulossa)

KESKEN
Kate Morton: Paluu Rivertoniin


Entä sitten nuo kuuluisat kirjastolainat? Ne suunnitelmat osoittautuivat - kuten ennustin - aivan liian kunnianhimoisiksi, mutta alunperinkään ei ollut tarkoitus kaikkia lukea. Kymmenkunta kirjaa odottelee vielä lukemista, muut onkin luettu (16) tai palautettu kirjastoon, etten aivan lainoihin huku, sillä nuo eivät suinkaan jääneet kesän ainoiksi lainoiksi...

LUETUT
John Polidor: Vampyyri
Sheridan Le Fanu: Carmilla
Richard Matheson: Olen legenda
Jim Morrison: Jumalat & Uudet olennot
Ruth Prawer Jhabvala: Kuumuus ja kiihko
Guy de Maupassant: Huviretki ja muita kertomuksia
John Ajvide Lindqvist: Kultatukka, tähtönen
Tove Jansson ja Tuulikki Pietilä: Haru, eräs saari
Manu Larcenet: Pyhän diilerin ilmestys (#2)
Manu Larcenet:  Päätä pahkaa (#3) ja Toivottavasti buddhalaiset ovat väärässä (#4)
Lewis Carroll: Liisan seikkailut peilimaailmassa
Charles Webb: Miehuuskoe
Daniel Defoe: Moll Flanders
M. L. Stedman: Valo valtameren yllä
John Berendt: Keskiyö hyvän ja pahan puutarhassa


Pirteää syksyä!

10 kommenttia:

 1. Hyvä lukukesä sinulla. Lukupinot ovat todella aika haastavia, joten olen piilottanut ne kaappeihin. Kirjastosta on korkeintaan viisi kirjaa lainassa kerrallaan. Minulla on muuten tuo Viima lainassa ja kiinnostaa kovasti mitä se sisältää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on yleensä alle kymmenen lainassa, mutta nyt lähti mopo käsistä, mutta pitäähän sitä valinnanvaraa olla ;) Viiman olin jo melkein lukemassa, mutta sitten päätin lukea sen uuden kirjan ensin ja säästellä Viimaa.

   Poista
 2. Oi, Runotytöt! Ne ovat minulle niitä joulukirjoja joka vuosi, nyt on mennyt pari vuotta etten ole niitä lukenut joten ehkä taas tänä jouluna... Toivottavasti pidät myös Paluu Rivertoniin-kirjasta, itse pidin kovastikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runotyttö on kyllä aivan ihan ja voin kuvilla, että varsinkin joulun aikoihin hyvin sopii:) Paluu Rivertoniin on vaikuttanut mainiolta!

   Poista
 3. Minunkin pitäisi tehdä katsaus omiin kesäsuunnitelmiini. Mututuntumalta sain yllättävän monta kirjaa luettua suunnitelmistani. Sinulla on komea luettujen lista! Paluun Rivertoniin luin ennen blogiaikaa, ja se oli muistaakseni ihan mukavan leppoisa ja viihdyttävä kirja. Minun kesä-Mortonini oli Hylätty puutarha. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi mielenkiintoista lukea muiden onnistuineista ja miksei epäonnistuneista suunnitelmista:) Itseni lopputulos ainakin yllätti. Hauskaa, että molemmilla on ollut kesä-Mortonit:D Pitääkin tulla sitten katsastamaan mitä tykkäsit.

   Poista
 4. Ihanat kirjapinot =D - olen itse myöntänyt, että kuntoilen kantamalla kirjoja kirjastosta kotiin, ja palauttamalla niitä, kun en kaikke ehtinytkään lukea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika massiiviset niistä tuli :D Eihän sitä aina voi etukäteen tietää mitä kirjoja haluaa lukea, joten pieni ylilyönti ei haittaa:)

   Poista
 5. Paljon olet ehtinyt :) Minulle on käynyt juuri niin kuin pelkäsin - kaikki varaamani syksyn uutuudet tulevat yhtä aikaa noudettaviksi kirjastoon, eli joudun varmaan puolet kantamaan lukemattomina takaisin, kun niitä ei voi uusiakaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalla ehtii:) Tuo on hyvin tuttu - ja inhottava - tilanne! Ei auta muu kuin lukea kiinnostavimmat ensin ja jäädä sitten muita odottemaan. Taas.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...