21.5.2017

Horroksesta herääminen

Blogini on ensimmäistä kertaa melkein neljän vuoden jälkeen vaipunut pieneen hiljaiseloon. Mutta vain hetkeksi. Hengissä on tähän asti pysytty pelkkää julkaisua odottaneiden avulla. Normaalisti postaan hyvin tiheään tahtiin, neljäkin kertaa viikossa parhaimmillaan. En ole sitten huhtikuun saanut luettua juuri mitään loppuun (paria gossipia lukuunottamatta). Uusia olen aloittanut hermostuksissani ihan liikaa.

Tietokoneen ulkopuolinen elämä on lohkaissut ison osan aikaani, eikä keskittymiskyky ole yksinkertaisesti riittänyt lukemiseen. Asiat ovat nyt selkiytymässä (uusia, hyviä tuulia puhaltaa!), joten lukeminenkin tuntuu taas hyvälle. Ehti vähän tulla myös omaa blogia ikävä ja näiden kuulumisten myötä haluan esitellä tällä hetkellä kesken olevat kirjat.


Uuden nimen tarina 
Ollut jo jonkin aikaa - pääsiäisestä varmaan - kesken , mutta näin surkealla keskittymiskyvyllä en kirjaa halua pilata vaan jatkan skarpinpana. Kolmasosa luettu ja vaikuttaa yhtä hyvältä kuin ensimmäinenkin osa!

Therese ja Isabelle 
Matkalukeminen loppui traagisesti kesken ja nappasin vaihtohyllystä ainoan kiinnostavan kirjan, joka oli itseasiassa nimenä tuttu, joten jollain lukulistallani varmasti ollut. Tämä on nopeasti luettu, mutta taidan pihdata lopullisen postauksen Prideviikolle.

Gossip Girl 3: Kaikki kuuluu minulle
Tämä sarja on ollut siis ainoa, jonka kanssa olen edistynyt näiden parin kuukauden aikana. Nostalgiahuuma. 💋


Graniittimies
En tiedä olenko jo jäänyt jälkeen 100 suomalaista -haasteesta - siltä vähän näyttää, kun nytkin on luettavana vain ulkomaalaisia - mutta onneksi on tämä yksikin kesken 😄 Todella kiinnostavan oloinen ainakin näin alla sadan sivun jälkeen.

Hyvien ihmisten juhla
Alunperin minun piti lukea Torstai on toivoa täynnä, joka kyselyssäni oli saanut eniten ääniä, mutta tajusin onneksi prologin lukemisen aikana, että Hyvien ihmisten juhla on ikää kuin "aloituosa" sille, joten lukaisenpa nyt sitten molemmat samantien. Onkin ollut ikävä Steinbeckiä ❤

Muumipapan urotyöt
Muumikirjat ovat mainio lääke jukujumiin ja ihanaa palata näiden tarinoiden ääreen, vaikka edellisestä kerrasta ei nyt niin kauheasti ole aikaa. Kymmenen vuotta..? Haha.

Harry Potter ja kirottu lapsi 
Myös tämä on innostanut taas lukemaan ja olen koko ajan vain enemmän innoissani kesäsuunnitelmistani joihin kuuluu mm. kuvitettujen Pottereiden lukeminen. Kirotun lapsen pariin palaan seuraavana, joten adiós - lukeminen kutsuu!


Parvekelukemisen kausikin on avattu, ihanaa kesä!🌺

6 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin tauolta! Muistan lukeneeni joskus teininä yhden Gossip Girlin, mutta siihen yhteen se taisi jäädä, enkä muista enää yhtään, mitä kyseisessä kirjassa tapahtuu. Eikös sen pohjalta tehty myöhemmin joku tv-sarja?

  Tuosta Graniittimiehestä pidin. Samoin Kirotusta lapsesta, koska oli mukava palata taas velhomaailmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Gossip Girlistä on tehty kuusi tuontantokautta. Nämä kirjat on vielä vähän pinnallisempia ja aivottomia, mutta mainioita herättelemään lukuintoa :D Kirottu lapsi on ollut hyvä, vaikka etukäteen jännitti.

   Poista
 2. Hyviä kirjoja siellä on tulollaan! Tunnistan tuon tilanteen, että monta hyvää on luennassa yhtä aikaa.

  Lukijat pysyvät kyllä kuulolla, vaikka todellinen elämä välillä vie mennessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kaikkea kivaa luvassa:) Mukava kuulla, onneksi on kesä ja mielikin virkeämpi.

   Poista
 3. Graniittimies oli hyvä. Ferrante jäi sitten siihen ensimmäiseen, josta en kauheasti innostunut ja uusin jäi kesken.
  Steinbeck on todellinen taituri ja olenkin lukenut sen Torstai on toivoa täynnä teoksen. Ihana Tove ja ihanat Muumikirjat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas hurahdin täysillä Ferranten Loistavaan ystävääni ja enkä malttaisi enää pysytellä erossa tästä uusimmastakaan! Allekirjoitan Steinbeckistä sanomasi täysin, hän on upea kirjailija.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...