8.5.2017

Novellihaasteen koonti


Reader, why did I marry him -blogissa käynnistyi viime vuoden lopulla novellihaaste ja rohkeana päätin lähteä mukaan ja poistua omalta mukavuusalueeltani vähän isommin. Kokosin aika pitkän listan mahdollisista kokoelmista, joista ei siis tullut luettua kuin pieni osa. Mutta luinpahan novelleja enemmän kuin normaalisti vuodessa yhteensä!


Luetut

Villijoutsenet ja muita kertomuksia - Michael Cunningham (10 novellia)
Kuuntelija - Tove Jansson (18 novellia)
Tavallinen rakkaus - Joyce Carol Oates (6 novellia)  
Afrikka kertoo (6 novellia) 
Ratavartija - Charles Dickens (1 novelli)
Hämärätarinoita - Charles Dickens (1 novelli)

Yhteensä tuli luettua 42 novellia.

12 kommenttia:

 1. Rohkea rokan syö jne... hauskaa, että uskalsit pois mukavuusalueeltasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä välillä vähän reilummin astua pois mukavuusalueelta:)

   Poista
 2. Minä olen viime vuosina huomannut, että se epämukavuusalueelle rohkeasti lähteminen voi olla antoisaa :-) Novellit oli aina olleet mulle vaikeita, mutta niinpä vaan olen pikkuhiljaa oppinut niitä lukemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä pientä edistystä on havaittavissa ja ennestään tutuilta ja omilta suosikkikirjailijoilta on novelleja mukava lukea.

   Poista
 3. En tällä kertaa osallistunut novellihaasteeseen, mutta näistä kyllä kiinnostaisi Cunninghamin ja Janssonin kirjat!

  VastaaPoista
 4. Minä en lukenut viime vuonna kuin pari novellikokoelmaa - joten haaste oli meikäläisellekin tarpeen! Sinun kirjoistasi olen lukenut vain Cunninghamin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin saldoni jää yleensä hyvin pieneksi, mutta hyvä että saatiin haasteen tiimoilta vähän paremmin tutustuttua aiheeseen:)

   Poista
 5. Varsin mukava saldo sinulla(kin)! En minäkään aikaisemmin ole kovin montaa novellikokoelmaa lukenut, mutta ihan kivasti sain niitä nyt kasaan. Kaikki lukemasi ovat minulle ihan vieraita, Jansson kiinnostaa ehkä eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän paljon noita loppujen lopuksi luin ja luita kokoelmia jäi muistiin myöhempään varten. Janssonin novelleista nautin<3

   Poista
 6. Todella hieno saldo, etenkin kun kyseessä oli mukavuusalueeltasi poistuminen! :) Minä en osallistunut tähän haasteeseen, kun olen mukana niin monessa muussakin, että aikaa tuskin olisi riittänyt. Kyllä minäkin vielä joskus...
  Cunninghamin, Janssonin ja Dickensin teokset listaamistasi kiinnostavat minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen erittäin tyytyväinen:D Ymmärtääkseni novellihaaste jatkuu jossain toisessa blogissa, joten mukaan ehtii ;) ja ainahan voi osallistua pienellä määrällä novelleja jos haaste vaan yhtään kiinnostaa ja aika antaa myöten:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...