20.10.2016

Uusimmat asukkaat

On tullut aika. Nimittäin esitellä uusimmat mahtavat ja massiiviset kirjahankinnat. Osa on pelastettu kirppikseltä ja muutamat tilattu netistä. Sen verran kirjoja olen puolen vuoden aikana laittanut kiertoon, että nämä mahtuivat paremmin kuin hyvin hyllyyn. Omatuntoni on siis puhdas. Olisihan se nimittäin kauhean ikävän näköistä jos kirjahyllyssä olisi kamalasti tyhjiä aukkoja.


Joyce Carol Oates: Haudankaivajan tytär
Tom Perrotta: The Leftovers
E. Lockhart: We were liars
Marissa Mehr: Veristen varjojen ooppera
Patricia Harman: Hope Riverin kätilö
Jan Guillou: Sillanrakentajat
Sarah Winman: Kani nimeltä jumala
Stephen King: Se
Jussi Valtonen: He eivät tiedä mitä tekevät

Sitten löytyi äsken vielä kaksi Annia:


Anni Blomqvist: Myrskyluoto
Anni Kytömäki: Kultarinta

Hyviä lukuhetkiä siis häämöttää edessäpäin, eikä lukeminen tule taaskaan hetkeen loppumaan hyllystäni (ihan kuin sitä ongelmaa olisi ikinä ollut). Onneksi kohta pääsee tekemään uuden TBR-listan, kun edellisestä on kulunut vuosi, niin voi nuo uutukaiset sinne laittaa. Kirjamessutkin on kohta edessä ja nähtäväksi jää löytyykö sieltä jotain kotiin kannettavaa.


12 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä! Kaksi noista löytyy omasta hyllystäni. He eivät tiedä mitä tekevät oikeastaan kahtena kappaleena, täytyy pistää toinen eteenpäin vaikka joululahjana ja Myrskyluoto muutaman vuoden takaisena joululahjana. Kumpikin olivat todella hyviä, joten voin lämpimästi suositella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes tiedä mistä pitäisi aloittaa, kun kaikki kiinnostaa erittäin paljon! Kiitos suosituksista:)

   Poista
 2. Hienoja löytöjä!
  Toivottavasti tykkäät E. Lockhartin ja Jussi Valtosen kirjoista. Minä ainakin pidin molemmista todella paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Pidin Winmanista ja Valtosesta ja ainakin Guillouta olen suunnitellut lukevani. (: PS, ihanat kannet Myrskyluodossa ja Kultarinnassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Winmanin Merenneidon vuosi oli ainakin hyvä ja sen perusteella tuon toisen kirjan ostinkin. Samoin Guilloun Pahuus on rankka mutta hieno, joten Sillanrakentajat kiinnostaa myös. Sarjalla on myös tosi hieno ulkoasu!

   Poista
 4. Upeita löytöjä! He eivät tiedä mitä tekevät on saatava omaan hyllyyn.
  E. Lockhartin We were liars kiinnostaa myös. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtosta on nyt paljon suositeltu:) Onneksi olen päässyt paksujen kirjojen makuun, joten tuo sivumääräkään ei kauhistuta. Ehkä sitten joululomalla.

   Poista
 5. Hienot löydöt :) Hope Riverin, Kultarinnan, Valtosen ja Myrskyluodot olen lukenut. Haudankaivajan tytär kiinnostaa kovasti.
  Valtoseen rakastuin täysillä ja luin heti perään hänen muutkin teoksensa. Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On rohkaisevaa, että tällä hetkellä kuulostaa siltä, että monet noista ovat hyviä löytöjä:) Haudankaivajan tytär on varmasti hyvä, olen päättänyt niin jo etukäteen.

   Poista
 6. Hih, minä puolestani juuri laitoin omat kappaleeni myyntiin Lockhartista ja Valtosesta. Enpä ole ehtinyt tsekkaamaan joko ovat menneet. Joka tapauksessa, komea on kirjapinosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan sattui :D Harmi etten aikaisemmin tiennyt, olisin suoraan sulta ostanut ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...