7.8.2015

Hurja Hassu Lukija vaihtoi profiilikuvansa - ja löysi somen ihmeellisen maailman


Viime vuodesta lähtien on jo suunnitelmissa ollut lähteä some-villitykseen mukaan, mutta tein lupauksen, että ensin uusi kunnon profiilikuva blogille kiitos! Ja sepäs näköjään olikin aika pitkä projekti, mutta nyt se on tehty, joten mitään esteitä ei ole sukeltaa somen ihmeelliseen maailmaan.

Hurja Hassu Lukija löytyy siis tästä eteenpäin seuraavista paikoista:ja
Nyt minä olen niin nykyaikainen.


Entä mitä muuta tänne kuuluu?

Kirjaston pikalainojen lukeminen on meneillään, sillä aikaa eräpäiviin ei ole enää kauaa. Voin vain ajatella, että onneksi nyt ei tullut lainattua mitään 600 sadan sivun romaaneja, koska sitten vasta olisinkin pahoissa ongelmissa.

TBR-listalta on tullut luettua 72 kirjaa kahden vuoden aikana - tänä vuonna en ehkä ihan kaikkia ehdi lukea, mutta yritetään, paitsi eiei, huonolta näyttää, ensi vuonna sitten ;) Siellä nimittäin odottaa muutama paksukainen, joista en ihan heti selviä kuten Taru sormusten herrasta, Grimmin sadut ja Blondi. Tarkkoja suunnitelmia on muutenkin minun tyhmä tehdä, sillä tilanteet muuttuu niin äkkiä mikäli itseäni yhtään tunnen. Ja voin sanoa että tunnen.

Sodan ja rauhan kanssa tappelu jatkuu. Sotaa voisi olla vähemmän ja rauhaa enemmän. Tein myös aikamoisen invertaarion kirjahyllyilleni ja varmaan parikymmentä teosta sai lähtöpassit. Ja tänään ostin kymmenkunta teosta sitten niiden tilalle. Näin täällä tämä kirjojen vähentäminen onnistuu.

Ja illalla pääsee nauttimaan jälleen Hercule Poirotin seurasta. Mikä voisi olla parempaa.


Oli muuten pelottavan laho puu

8 kommenttia:

 1. Ihana uusi kuva! ♥ Ja kaveripyyntö Goodreadsissa lähetetty, tottakai :)

  Toivottavasti oli hyvä Poirot, minulta jäi se tänään katsomatta vapaaillasta huolimatta. Mutta näkeehän sen yle areenastakin :) Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva juttu! Osaan jo pikkasen paremmin goodreadsia käyttää, vaikka ärsyttävästi joitain kirjoja en löydä sieltä ollenkaan... Pöööh.

   Poirot oli oikein hyvä, vaikka tuokin jakso on nähty jo varmaan ainakin pari kertaa. Heh, ja totta, areenasta sen vielä löytää. Viikonloppuja!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Minäkin olen suunnitellut uuden profiilikuvan ottamista, mutta en tiedä vielä millaisen haluaisin.

  Pyysin sinua Goodreads-kaveriksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ideoinnissa vei paljon enemmän aikaa kuin kuvan ottamisessa, pitäähän sitä nyt tarkkaan miettiä ;)

   Mahtavaa!

   Poista
 3. Tuo profiilikuva on ihana! Goodreadsissa pyysin minäkin kaveriksi, hauskaa päästä seuraaman sinunkin lukemisiasi siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Huomaan jo nyt listahulluuden taas iskeneen, kun sinne goodreadsiin on niin helppo ja hauska tehdä vaikka mitä listoja :D

   Poista
 4. Hurjan hienoja kuvia! Etenkin tuo puukuva. :-)

  Milloinkohan minä pääsisin nykyaikaan.. Välillä olen jo ihan hilkulla tekemässä blogille fb-sivuja mutta sitten se jää. Pitääpä käydä tykkäämässä blogistasi!

  72 luettua tbr-listalla, todella hyvin! Minulla näyttäisi olevan 41, ei edes puolivälissä! Tbr-lista meinaa kyllä välillä unohtua, mutta jospa nyt taas syksyn tullen. Omallanikin listalla on monia tiiliskiviä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa :) Ottihan tuo projekti minullakin aikaa, että ei kai tässä mikään kiire ole. Tekee vasta sitten kun mieli oikeasti haluaa :)

   Vilkuilen onneksi aika usein omaa tbr-listaani, kun uusimpien kirjaostosten jälkeen lisäilen mielenkiintoisimmat sinne. Aika ikuisuusprojekstihan tämä on. 41 on muuten lähellä puoliväliä, jos ajatellaan näin positiivisuuden kautta ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...