20.1.2015

Alennusmyyntiin sortuminen + uusi hylly


Eksyin kirjakauppojen alennusmyynteihin, jota en yleensä tee, mutta hyvänä selityksenä minulla on lahjakortti. Pitihän se nyt käyttää, ettei hukkaan mene ;) (Eikä mainita kenellekään, että menihän siinä tietty sitten omia rahojakin...) Pystyin rajoittamaan kirjoja vain kolmeen (!!!) sekä mukana on myös pari kirjaostosta kirpparilta.
Milja Kaunisto: Synnintekijä
Jacqueline Wilson: Secrets
Carlos Ruiz Zafon: Marina
Marisha Pessl: Yönäytös
Thomas Malory: Pyöreän pöydän ritarit


Löysin vielä myös todellisen kirja-aarteen kirppikseltä eli vanhan Aapisen, jota itse käytin koulussa, kun opeteltiin lukemaan! Jukka Lemmetyn Onni ja Enni ovat vaan niin suloisia. Nostalgian huumaa!

Seurauksena näistä kirjaostoksista on huoneen lattialle kertynyt pino kirjoja, jotka eivät millään ole mahtuneet vanhoihin hyllyihini (hups, mites tässä näin pääsi käymään), joten uutta hyllyä kehiin! Siihen sain kaikki kodittomat kirjat laitettua ja tilaakin vielä jäi uusia silmällä pitäen (vaikka jossain vaiheessa olisi toki ihan tervettä rajoittaa tätä kirjojen ostoholismia). Nyt tuossa hyllyssä on lähinnä dekkareita ja jännitystä. Olisi varmaan pitänyt laittaa kuva, kun kirjat on valmiiksi aseteltu hyllyyn, mutta tuo saa luvan kelvata :)


12 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, minulla löytyy tuo sama aapinen hyllystä :) Niin nostalgista selailla sitä.. Kivoja kirjalöytöjäkin, Yönäytös ja Synnintekijä varsinkin kiinnostavat kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin juuri kuvat ovat jääneet mieleen, vaikka pieni ikuisuus on kulunut siitä, kun viimeksi sen olen avannut :)

   Poista
 2. Ooo ihanaa, minullakin oli ekaluokalla tuo aapinen käytössä! Mikä tunne huomata se edes kuvassa, puhumattakaan jos pääsisi vähän selailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee:D Kannattaa yrittää bongailla tuota kirppiksiltä. Itse en mitenkään aktiivisesti sitä etsinyt, mutta sitten se vain käveli vastaan :) Ah.

   Poista
 3. Mahtava löytö tuo Iloinen aapinen! Minullekin Onni ja Enni ovat tuttuja ekaluokalta ja muistan osan lauluista ulkoa vieläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Aika hyvin on sinulle laulunsanat jääneet mieleen edelleen, minä muistan lähinnä kuvat :)

   Poista
 4. Onni ja Enni Aapinen! Minullakin oli se, voi kuinka nostalgista :) Onkohan se enää tallessa vanhemmillani, hmm..

  Yönäytös on todella hyvä, suosittelen! Mietin itsekin ostaisiko omaan hyllyyn kun oli alessa niin halvalla mutta jäi kauppaan. Olinhan sen kuitenkin jo kertaalleen lukenut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi oisivatpa minun vanhempani säästäneet myös kaikkia lastenkirjoja ja muita, kuinka ihanaa niitä olisikaan nyt selailla! Mutta mistäpä sitä voi tietää, että niille olisi käyttöä nyt vuosikymmeniä myöhemmin :D

   Yönäytöstä odotan innolla, sillä sitä on jotenkin verrattu Twin Peaksiin, mikä asettaa suoraan sanottuna aika mahdottoman suuret odotukset kirja-paralle.

   Poista
 5. Minulla on tuo Aapinen, ihan se kappale josta olen itse opetellut lukemaan. :) Onni ja Enni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, "aito ja alkuperäinen" on tietty paras :) Vähän harmittaa ettei omaani oltu säästetty, kun tuo ostamani Aapinen on vähän tuhrittu -_-
   Kyllä, Onni ja Enni <3

   Poista
 6. Marisha Pessl'n Yönäytös on erikoinen hyvällä tavalla! Ihana tuo Aapiskirja. Olisi mielenkiintoista nähdä se oma Aapinen, jota itse käytti koulussa. Se ei ollut tuo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen lukuelämys siis edessä, I hope.
   Ei sitä Elegia ikinä tiedä milloin oma Aapisesi tupsahtaa vastaan... ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...