8.9.2018

Prinsessoja ja astronautteja -lukuhaasteen koonti


Jo nimensä perusteella mielenkiintoiselta kuulostanut Prinsessoja ja astronautteja -lukuhaaste järjestettiin bookishteaparty-blogissa. Ideana oli nostaa esille naiskirjailijoita ehkäpä enemmän miesvaltaisilla aluella. Kirjoja saattoi lukea kuudesta eri kategoriasta. Pariin jäi kokonaan kirja lukematta ja se oli kyllä etukäteen tiedossa, sillä en lue juurikaan tietokirjoja tai elämäkertoja. Ja tietenkin vasta nyt muistui mieleeni, että hyllyssä odottaa Tuula Karjalaisen Tove Janssonista kirjoittama elämäkerta. No joo, ensi kerralla sitten.


LUETUT KIRJAT

Dekkarit
Dolores Redondo: Tämän kaiken minä annan sinulle

Viihdekirja
Grace Metalious: Cooperien perintö

Sarjakuva
Anne Muhonen: Kesä jona opin soittamaan ukulelea
Emily Carroll: Through the Woods
Hannele Mikaela Taivassalo: Scandorama
Sanna Hukkanen: Juuri
Ina Majaniemi: Huone yhdelle
Sisaret 1918

Scifi/fantasia
Cecelia Ahern: Viallinen
Meliwas ja muita kaupunkeja

Elämäkerta
-

Tietokirja
-


Saldoksi tuli 10 kirjaa ja enemmänkin olisin saanut kasaan, mutta postaus jäi niistä vielä uupumaan. Kiitos Katrille haasteesta!😊

8 kommenttia:

 1. Tuo Karjalaisen elämäkerta Tovesta oli kyllä hieno, suosittelen sitä lämmöllä! Tämä oli kyllä mainio haaste, hyviä kirjoja olet lukenut! Muutama sarjis näyttää samoja olevan kuin minullakin :)

  VastaaPoista
 2. Tämäpä on tosi kiva haaste, en ole tätä huomannutkaan. Hyviä kirjoja olet lukenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava haaste, johon tuli ihan huomaamattakin luettua vaikka mitä:)

   Poista
 3. Sisaret 1918 on kyllä huikean hyvä. Minunkin haastelistallani se on, kunhan saan koosteen tehtyä (toivottavasti huomenna). Tuota Ahernin YA-sarjaa vilkuilin kirjastossa keväällä, mutten vielä ole lainannut luettavaksi. Ehkäpä jossain vaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas käyn pohdintaa, että jatkanko Ahernin sarjan lukemista eteenpäin. Periaatteessa se oli kiinnostava, mutta kun on niin paljon kaikkea muutakin!

   Poista
 4. Kyllä nekin kirjat lasketaan, joista ei ole postannut, lukeminenhan se on tärkeintä! Olisiko haasteen jatkokierros siis toiveissa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no eiköhän kymmenenkin ole ihan ok määrä:D Jatkoa vaan kehiin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...