13.4.2014

Kirppislöytöjä


Tämä vuosi onkin aloitettu aika rauhallisesti kirjojen oston osalta, sillä tässä on vasta vuoden toiset kirjahankinnat. Hyvä niin, vaikka ainakin Koivukylässä olisi vielä tarkoitus käydä, kunhan aika antaa myöten.


Löytyneet kirjat:
 • J.K. Rowling: Paikka vapaana
 • Louisa M. Alcott: Kun ruusu puhkeaa
 • L. M. Montgomery: Sara Stanleyn tarinat
 • Charlotte Bronte: Shirley
 • Raymond Chandler: Pitkät jäähyväiset

Paikka vapaana on ilmestymisensä aikoihin ollut hyvinkin paljon esillä kirjablogeissa monenlaisin arvosteluin, mutta olen kovasti odottanut tämän lukemista. Pettymykseenkin on varauduttu, mutta ehkä kirjan onkin hyvä :D

Alcottin ja Chandlerin kirjoja olen pidemmän aikaa jo etsinyt, mutta Sara Stanleyn tarinat ja Shirley ovat vähän tuntemattomampia itselle, mutta koska niiden kirjojen takana on loistavat kirjailijat, niin miksi ei. Jälleen olen innoissani uusista kirjoista!

Harrastatteko heräteostoksia vai ostatteko tiukasti vain sellaisia kirjoja, jotka siellä ostolistalla ovat?


6 kommenttia:

 1. Kirjojen ostoslistaa minulla ei ole. Tai no, aivan satunnaisesti on joku tietty teos, jota lähden varta vasten ostamaan joko netistä tai 'oikeasta' kirjakaupasta. Muuten mennään sitten herätepohjalta. Kirja-alet on kyllä pahoja paikkoja, ja kesäaikaan ulkokirpparit. Niiltä harvoin tulee lähdettyä ilman kirjaa pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen tehnyt kunnon listan kirjoista, jotka haluaisin ja jossa yritän pysyä, mutta välillä löytyy joitain kirjoja listan ulkopuoleltaki, jotka on pakko saada - ainakin sillä hetkellä ;) Kirpputorit on vaarallisia paikkoja.

   Poista
 2. Heräteostostelen nykyään vähemmän kuin ennen. Yleensä yritän heräteostostellakin sellaisia kirjoja, jotka kuulostavat sellaisilta, että ne voisi lukea useammankin kerran. Ennen sorruin liian helposti ostamaan esim. pokkaritarjouksista kirjoja, jotka kiinnostivat mutta jotka olisin ihan yhtä hyvin voinut lainata kirjastosta kertaalleen luettavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ennen ostelin paljon huolettomammin kirjoja, mutta koska hyllyyni kertyi mitä ihmeellisempiä kirjoja, niin rajoitan nykyään ostelua. Tähän mennessä on ainakin hyvin mennyt :D

   Poista
 3. Olen ihan kamala kirjankansi snobi :D Saatan metsästää haluamaani painosta hyvinkin pitkiä aikoja, joten nykyään teen vähemmän heräteostoksia. Tosin kirpparit löydöt ovat asia erikseen. :) En ole vielä uskaltautunut kokeilemaan aikuisten Rowlingia, ajattelin, että kokeilisin Käen kutsua ensin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä pidemmän aikaa kirjaa etsii, sitä palkitsevampaa on kun sen löytyy :)
   Käen kutsu odottaa myös hyllyssä, mutta ensin taidan lukaista tuon Paikka vapaana.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...