26.4.2014

"Iha ku synttärit!"


Noin totesin mielessäni kun kuulin, että joku oli heittänyt kuusi kassillista kirjoja pois ja pääsin käymään ne kaikki läpi hyvien kirjojen toivossa. Eikä tarvinnut toivomaan jäädä. Heti ensimmäisestä kassista löytyi päivän paras löydös: Watersin Silmänkääntäjä. Ja sen jälkeen muutama muukin :)


Löydöt:
 • Colleen McCullough: Okalinnut
 • Sarah Waters: Silmänkääntäjä
 • Camilla Läckberg: Merenneito
 • Doris Lessing: Viides lapsi
 • Dennis Lehane: Menneisyyden ote

Viides lapsi ja ihana Okalinnut on jo luettu, mutta pitihän ne hyllyyn pelastaa kauhealta kohtalolta. Ehkäpä ne muutkin kirjat voisi jotenkin pelastaa, sillä lukijoita niille varmasti riittäisi ja jotku näytti vain kerran luetuilta. Olen edelleen hyvin hämmentynyt tästä :D

Muutakin hauskaa tänään tapahtui, ensimmäistä kertaa tänä vuonna pääsin lukemaan parvekkeelle. Lämmintä oli ja käsissäni oli Outolintu, jonka olin juuri kirjasto viimein saanut pitkän jonotuksen jälkeen! Pitää nopeasti se lukaista, sillä jonossa jälkeeni taitaa olla yli kymmenen ihmistä. Vaikuttaa nopealukuiselta kirjalta, eikä näiden kolmen ensimmäisen luvun aikana ole ollut kauheasti valittamista.Myös grillikausi on nyt tänään virallisesti avattu! Tuli heti tosi kesäinen fiilis... sitä lomaa odotellessa. Kyllä se kesä vielä sieltä saapuu. Huomatkaa optimistinen asenne ;)Aurinkoista loppuviikkoa lukijoille!


6 kommenttia:

 1. Kuka raaskii heittää noin hyviä kirjoja, etenkin Silmänkääntäjän, pois!? Mutta hyvä tietysti sinulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin suuresti ihmettelin - ja vielä hyväkuntoisia! :o
   Kirjat onneksi pääsevät varmaan kirjaston vaihtohyllylle, odottamaan oikeita lukijoita.

   Poista
 2. Tuollaisen tehtävän haluaisin minäkin. :) Etenkin Viides lapsi olisi vilahtanut luettavakseni nopeasti.

  VastaaPoista
 3. Colleen McCulloughilta olen lukenut Troijan laulun, joka on yksi ikisuosikeistani, mutta muuta tuotantoa en ole kirjailijalta lukenut. Aikomuksena kyllä on. Sarah Waters ja Camilla Läckberg ovat molemmat hinkulistallani. Olen John Ajvide Lindqvistin myötä ihastunut ruotsalaiseen fiktioon ja muutaman kerran olen tuota Läckbergin Merenneitoa käsissäni hypistellyt. Aion joskus molempiin tutustua - niin mielenkiintoisia kirjoja molempien tuotannosta löytyy. Mahtavan saaliin olet kyllä saanyt! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okalinnut on ehdottomasti lukemisen arvoinen, todella hieno teos!
   Sarah Waters ja Camilla Läckberg ovat vielä tuntemattomia kirjailijoita sen suhteen, etten heiltä ole mitään lukenut, mutta eiköhän tuo asia pian korjaannu :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...