18.6.2018

Miten kävi hyllyni 10:lle odotetuimmalle kirjalle (2017-18)

Reilu vuosi sitten napsin hyllystäni jälleen 10 kiinnostavinta kirjaa tarkoituksena saada ne kaikki tietysti luettua seuraavan vuoden aikana. Luulisi muuten, että tämä on helppo rasti, mutta niin se mieli vaan muuttuu pitkin matkaa tai sitten säästelee jotain kirjaa johonkin parempaan hetkeen (mikä se hetki nyt ikinä sitten onkaan). Viime vuonna luin yli puolet valitsemistani kirjoista, joten se oli onnistunut listaus.

LUETUT

Sopimus - Audrey Magee
The Marvels - Brian Selznick
Sisareni puolestaJodi Picoult
Brooklyn - Colm Tóibín


LUKEMATTA JÄÄNEET

Yösirkus - Erin Morgenstern
Sillanrakentajat - Jan Guillou
Sirkuksen poika - John Irving
Haudankaivajan tytär - Joyce Carol Oates
Myrskyluoto - Anni Blomqvist
Kolea talo - Charles Dickens


Tänä vuonna en ollut yhtä ahkera (4/10), mikä vähän harmittaa, sillä edelleen suorastaan himoitsen noiden lukemista. (Kaikkien paitsi yhden; Myrskyluoto vaikuttaa vähän liian hitaalta nykyiseen mielentilaani.) No, ei voi enää mitään, pitää tunkea ne kaikki uudelle listalle 😄


8 kommenttia:

 1. Aika paksuja kirjoja olet ottanut listalle mukaan, joten ei neljä luettua minusta mikään huono tulos ole. Pyörittelin itsekin Myrskyluoto-pokkaria, kun viimeksi kävin kirjastossa mutta hyllyyn jäi sillä kertaa. Yösirkusta kyllä kannattaa kokeilla. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ei se neljä kamalan huono tulos ole, mutta jotenkin oletin saavani enemmän luettua, mutta onhan nuo aika paksujakin näin jälkeenpäin katsottuna:D Yösirkus on jäänyt lukematta vain ja ainoastaan sen takia, että haluan lukea sen pimeänä loppuvuotena, joten kohta on senkin aika!

   Poista
 2. Hyviä kirjoja olet lukenut, itse tykkäsin kovasti tuosta Brooklynista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet ovatkin siitä pitäneet, vaikken itse lukeudu fanien joukkoon.

   Poista
 3. Mä oon aloittanut Yösirkuksen ja tykkäsin siitä parin ekan luvun perusteella kovasti. Sitten tuli kirjaston laina-aika vastaan ja piti kiikuttaa se takaisin. Pitäiskin ehkä lukaista se loppuun tässä kesän aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole muistaakseni kuullut kenenkään edes sanovan mitään pahaa Yösirkuksesta, joten mahtaa olla hyvä kirja:D Uskon, että kannattaa lainata uudestaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...