2.12.2017

Poimintoja uudelta TBR-listalta (2018)

Kaksi vuotta sitten tein To Be Read -listan oman hyllyn kirjoista, joita luen enemmän tai vähemmän aktiivisesti sen kahden vuoden ajan. Ensimmäisenä vuonna sain luettua jopa 44 teosta, mutta tänä vuonna summa jäi kahteenkymmeneenviiteen. Tosin lukuvaihtoehtojakin oli tietysti vähemmän. Mutta en valita!😄 Kaikki luetut ovat vain plussaa! Kahdessa vuodessa luin siis itseni Macchapucchre-vuorelle saakka.

Nyt aloitan urakan taas puhtaalta pöydältä osaksi uusien kirjojen kanssa. Olen muuten lukenut niin paljon oman hyllyn kirjoja, että ensimmäistä kertaa teki jopa vähän tiukkaa saada kasaan 100 lukematonta. Kolme kohtaa jäikin vielä tyhjäksi, mutta eiköhän nekin täyty, kun tarkemmin pääsen tutkailemaan hyllyjen sisältöä.

Listan kokonaisuudessaan löydät täältä, mutta alle laitoin joitain tärkeimpiä poimintoja:
Paksukaiset edustettuina
Se
Pieni elämä
Mustarastas laulaa
Ranskalainen sarja

Ohukaisia
Brooklyn
Kuun maisemissa
Sputnik-rakastettuni
Viaton veri

Sydämeni Ines
Sistersin veljekset
Kasvattitytön tarina
Salaisuus varjossa
Kaksoset

Haudankaivajan tytär
Vieras
Suomi100-haasteeseen jos vielä ehtisi lukea nämä:
Hukkajoki
Mies joka kuoli4 kommenttia:

 1. Tsemppiä vuorikiipeilyyn! :D Paljon on sinulla urakkaa, oman hyllyni lukemattomien määrä tuntuu kovin vaatimattomalta listaasi verrattuna. Poiminnoistasi osaan suositella Yanagiharan Pientä elämää, joka on raskas kirja mutta lukemisen arvoinen ja Austenin Kasvattitytön tarinaa koska noh, Austen. Nemirovskyn Ranskalainen sarjaa kiikkuu ihan tbr-listani kärjessä, se on minulla lainassa kirjastosta ja toivon pääseväni sen pariin mahdollisemman pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän!:D Olen kovasti yrittänyt karsia kirjoja, jotta minulla olisi vain ne oikeasti tärkeimmät, mutta on noita edelleen ihan liikaa. Pienen elämän lukemista odottelen kovasti, sillä se kuulostaa niin minun kirjaltani, mutta paksuudesta johtuen pitää varmaan antaa periksi ajatukselle, että ehtisin sen vielä tänä vuonna lukea :'D

   Poista
 2. Hyvän listan olet laatinut. Varmasti hyviä lukukokemuksia odotettavissa. Suosittelen ainakin Oatesin Haudankaivajan tytärtä ja Antti Tuomaisen Mies joka kuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oates on niin hieno kirjailija, että olen todennut voivani luottaa hänen tuotantonsa taattuun laatuun ja olen niin innoissani Haudankaivajan tyttärestä. Luin juuri Mies joka kuoli -kirjan ja oli hyvä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...