26.12.2017

Superlukumaraton // päivittyvä

 

Edelliskertojen maratonien kohdalla olen hukkunut muihin menoihin, mutta nyt Superlukumaratonilla aikaa on viikko (25.-31.12), joten pakosti ehdin lukea jonkin verran - ja pakko mikäli mielin tämän vuoden puolella muutaman kirjan saada loppuun! Pelkästään lukemiselle en koko viikkoa pyhitä, mutta eiköhän noita sivuja kerry huomaamattakin. Tylypahkan kirjastosta voi käydä lukemassa tarkemmat ohjeet osallistumisesta. Alle päivittelen edistymistäni pitkin viikkoa aika tiiviissä muodossa😃

25.12

Alla olevat neljä kirjaa olisi tarkoitus saada luettua ennen vuoden vaihtumista paitsi Zafón todennäköisesti menee ensi vuoden puolelle. Potter ja Karikko ovat jo hyvin vauhdissa - alussa toki mutta siitähän se lähtee. Nalle Puhin aloittaminen menee huomiselle, enkä Henkien labyrinttiäkään ole ehtinyt lukea.
Luettuja sivuja: 151

✚   ✚   ✚

26.12

Tänään ehdin menojen takia vasta illalla lukemaan, mutta edistyin kaikissa kolmessa "tärkeimmässä" kirjassa. Karikko tuntuu pääsevän juuri kunnolla vauhtiin ja Puh lähestyy loppuun nyt kun Möhköfanttikin on saatu kiinni. 😁
Luettuja sivuja: 268

✚   ✚   ✚

27.12

Aamulla ehdin Puhia hieman lukemaan, mutta muuten lukeminen jää taas illalle menojen takia. Vuorossa on nimittäin mm. kirppisreissu. 😉

Se olikin varsinainen hulinapäivä, joten lukusaldoksi tuli vain parikymmentä sivua.
Luettuja sivuja: 284


✚   ✚   ✚

28.12

Aloitin jälleen aamuni lukemalla ja luin Nalle Puhin loppuun - siitä ei ollutkaan jäljellä kuin lukua jäljellä. Puh hölmäläinen oli suunnilleen yhtä hauska kuin muistikin sen olleen. Päivällä on menoja, mutta illalla haaveilen jälleen ehtiväni sitten kirjojen pariin. Jos ei muuten niin muutama sivu ennen kuin nukahdan!

Illalla luin Potteria pidemmän aikaa, sillä kuka nyt lempikirjan äärestä itseään pois saisi. Karikko on edistynyt kivasti ja sekin on temmannut täysin mukaansa. Se onkin sitten viimeinen kirja, jonka ehdin lukea Suomi100-projektiini ja huomaan jo nyt miettiväni mitä kaikkea kivaa saan lukea sen jälkeen ilman rajoituksia. Vapaus!
Luettuja sivuja: 456

✚   ✚   ✚

29.12

Aamu alkoi kuinkas muutenkaan kuin Potterilla Iltapäivän mittaan sain luettua sen loppuun ja hirveä ajatus, että seuraavaa osaa saa odottaa ties kuinka pitkään! Tämä on kyllä ollut joululomaa parhaimmillaan. Muuten olinkin lukenut sitten Karikkoa. Illalla tosin katsoin vielä Azkabanin vangin elokuvana, kun mieli ei päästänyt irtautumaan pottermaailmasta. Ja koska kolmasosa on vain yksinkertaisesti paras.
Luettuja sivuja: 591

✚   ✚   ✚

30.12

Tänään lukemiset jää vähemmälle, kun junamatka kohti Tamperetta kutsuu ja siellä odottaa Cats-musikaali! Päivittelen siis seuraavan kerran huomenna päivällä ja silloin pitäisi vielä yksi postauskin saada ilmoille ennen kuin Uudelleen luettua -lukuhaaste loppuu.

Illalla ehdin näytelmän jälkeen lukea todella pienen hetken Henkien labyrinttiä, jonka otin matkakirjaksi mukaan.
Luettuja sivuja: 608

✚   ✚   ✚

31.12

Viimeinen supermaratonlukupäivä enkä ole saanut vielä mitään luettua ja kello on tosiaan jo neljä. Huolestuttavaa, sillä Karikosta on jäljellä vähän alle sata sivua ja olen vakaasti päättänyt sen tämän vuoden puolella lukea. Heh. Taidan siis suosiolla hipsiä tästä lukemaan.

Sain myöhäisillan aikana Karikon loppuun, wau mikä kirja

✚   ✚   ✚

Yhteenveto
Luettuja kirjoja:
J. K. Rowling & Jim Kay: Harry Potter ja Azkabanin vanki (305s)
A. A. Milne: Nalle Puh (122s)
Seita Vuorela: Karikko (281s)
Carlos Ruiz Zafon: Henkien labyrintti (16s)

Luettuja sivuja yhteensä: 724

10 kommenttia:

 1. Mukavaa maratonia! Nuo Potterin uudet painokset ovat ihania, aikomus on ollut alkaa hankkimaan niitä omaan hyllyynkin. Karikkokin on lukulistalla - en ole Vuorelalta lukenut muuta kuin Lumi-teoksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Vuorelalla on todella hieno ja puhutteleva tuotanto, joista voin suositella lämpimästä kaikkia lukemiani - Viima ja Usva kannattaa nekin laittaa listalle:)

   Poista
 2. Lukemisen iloa! Kuvassasi näkyvä kuvitettu Potter houkuttelee minuakin kovasti. Kenties välipäivinä suunnistan kirjakauppaan... Karikko on hieno ja koskettava kirja, viime kesän parhaimmistoa minulle. Toivottovasti kesäinen kirja toimii talvellakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - sitä kyllä löytyy jospa aikaakin:D
   Olen puolivälissä Karikkoa ja tuntuu että vasta nyt se alkoi kunnolla, joten olen viimein innoissani.

   Poista
 3. Hauskaa maratonia! :) Kuten muutkin ovat yllä sanoneet, kuvitettu Azkabanin vanki houkuttelisi - saa vain nähdä, milloin sen viitsin ostaa. Nalle Puhin olen lukenut joskus pienenä ja ainakin silloin pidin siitä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hande:) Nuo kuvitetut Potterit on kyllä jotain niin hienoa<3 Nalle Puh on hupaisa näin vanhemmallakin iällä:D

   Poista
 4. Joulupukki toi pojalle tuon Azkabanin vangin ja sitä hän nyt lukee. Hieno kirja!

  Tsemppiä maratonille!

  VastaaPoista
 5. Hyvää maratonia! Ihanaa lukemista olet valinnut. Nuo Potterien uudet painokset kiinnostavat itseäniki. Ehkä jossakin vaiheessa suunnistan kirjakauppaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin:) Tällä kertaa mennään vähän sillä meiningillä, että olisi pakko saada nuo luettua:D Mutta hyvältä näyttää tilanne näin tokavikana päivänä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...