10.2.2017

Ystävänpäivän lukumaraton: Kooste


Viimeksi en ehtinyt maratoniin mukaan, mutta nyt kyllä. Arkisin en pysty maratonia pitämään, joten aloitan sen näillä näkymin jo lauantaina iltapäivällä. Maratoonata voi joustavasti välillä 11.2.-14.2, koska itse ystävänpäivä ajoittuu hankalasti tiistaille. Ystävänpäivän lukumaratonia emännöi Tuntemattoman lukijan Hande, tarkemmat ohjeet löytyvät linkin takaa.

Väittäisin, että yksi hauskimpia asioita maratonilla on alkuvalmistelut eli kirjojen valitseminen! Suunnitelmissa on saattaa tällä hetkellä kesken olevat loppuun varsinkin kun muutamaa kirjaa odottaa eräpäivä ensi viikon alussa. Alla kuva keskeneräisistä.


Välipalakirjoja on myös aina oltava ja tällä maratonilla ne ovat Mauri Kunnaksen kirjoja sekä Onnelin ja Annelin kootut kertomukset. Otin tuohon pinoon myös joitain lyhyitä, kirjastosta lainassa olevia nuortenkirjoja, joiden avulla lukeminen saadaan rullaamaan vauhdilla, jos jostain syystä haluan taukoa muista kirjoista.

Ja nyt huomaan, että suunnitelmani ovat jälleen kerran aika suureelliset. Hyvä jos murto-osaan ennätän tarttua, mutta valinnanvaraahan täytyy olla. Eikö?


Maraton alkakoon huomenna ja tsemppiä muille osallistujille!


11.2. kello 14.15
Maraton on nyt virallisesti alkanut kohdallani, sillä ulkoiltu ja syöty on. Lähtötilanne siis mitä parhain. Aloittelen Jessie Burtonin Nukkekaapilla. Siinä olen jo menossa yli puolenvälin, joten mahtavaa olisi, jos edes sen saisin luettua loppuun maratonin aikana.


11.2. kello 22.30
Lyhyt päivitys tilanteeseen eli Nukkekaapissa etenin hyvän matkaa, sata sivua enää jäljellä. Luin molemmat Kunnaksen kirjat, Pikku-Kulta ja Tähtikarhu -lastenkirjan sekä Viiman loppuun. He eivät tiedä mitä tekevät edistyy sekin yllättäen huimaa vauhtia. Ei yhtään niin pelottava kirja tarttua kuin mitä ulkonäön perusteella voisi kuvitella :D Yhden novellinkin sain Oatesin kokoelmasta luettua ja viimeisemmäksi olen aloitellut Kepler62:ta, joten vielä hetken jatkan ennen kuin nukahdan tähän väsymykseen. Huomenna ajattelin nukkua pitkään, joten sen mukaan mennään.

Luetut sivut: 361


12.2. kello 14.15
Maraton on osaltani ohi, vaikka pidempääkin olisin kestänyt jatkaa. Ehkä jatkakin lukemista, kunhan koneelta pääsen. Eilen olin niin väsähtänyt, että jäi muissa blogeissa käynnitkin käymättä. Tänään pitää käydä kurkkaamassa :) Eilen tosiaan luin Kepler62 loppuun asti ennen kuin simahdin (huippuhyvä kirja!) ja tänään sain Nukkekaapin päätökseen. Lisäksi luin toisenkin novellin Oatesilta ja edistin Valtosen kirjaa sekä Hypnotisoijaa. Alla kuva loppuun asti luetuista.


Luetut kirjat sivumäärineen:

Mauri Kunnas - Kummallisuuksien käsikirja 80s
Mauri Kunnas - Yökirja 45s
Inkeri Karvonen - Pikku-Kulta ja Tähtikarhu 61s
Seita Parkkola - Viima 80s
Timo Parvela - Kepler62: Kutsu 121s
Jessie Burton - Nukkekaappi 151s

Jussi Valtonen - He eivät tiedä mitä tekevät 112s
Joyce Carol Oates - Tavallinen rakkaus 42
Lars Kepler - Hypnotisoija 44s

Yhteensä 736 sivua.

Vielä kesken
Melkein sama lukema kuin viime vuoden ystävänpäivämaratonilla.

Hyvää lukurauhan päivää!

8 kommenttia:

 1. Kuten vanha sananlasku kuuluu: parempi liikaa kuin liian vähän. :D Itse taidan olla ainoa, joka maratoonaa tiistaina - minulla sattuu olemaan tässä pitkä vapaa, joten halusin oman koitokseni olevan virallisena ystävänpäivänä.
  Tsemppiä koitokseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan :D Olisihan se ikävää, jos lukeminen loppuisi kesken. Tsemppiä sullekin maratoniin kun sen aika koittaa!

   Poista
 2. Onnea maratonille :)
  Nuo muut olin lukenut ylimmästä kuvasta, mutta en saanut selvää tuosta ohuesta minttu-kirjasta.
  Alemmasta Onneli ja Anneli, Itäranta ja Kunnaksen kirjat on jo luettuna :) Hyviä valintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai:) Se ohut kirja on Inkeri Karvosen Pikku-Kulta ja Tähtikarhu. Juu eiköhän näillä hyvin pärjätä.

   Poista
 3. Kivaa maratonia! Minäkin aloitan oman urakkani ihan näillä näppäimillä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...