30.4.2015

Terry Pratchett -kimppaluvun koontiElikkäs siis, fantasiakirjallisuuden ystävät kuulivat maaliskuussa suru-uutisen Terry Pratchettin poismenosta ja hänen muistoaan kunnioittaakseen Yöpöydän kirjojen Niina T järjesti kimppaluvun ja minähän tartuin myös haasteeseen.

Reilun kuukauden ja kolmen kirjan jälkeen tulin siihen tulokseen, että Kiekkomaailma ei ole minua varten, mutta Pratchettin muuta tuotantoa voisinkin ehkä lukea ja seuraavana voisi olla kenties nuortenkirjojen vuoro, joita en tähän hetkeen ehtinyt lukea, mutta näyttivät kirjakaupassa ihan mielenkiintoisilta.Luetut
Hyviä enteitä
Mort
YövartiostoKiitos siis Niina T nopeasta toiminnasta! Jälleen yksi aukko sivistyksessä on paikattu. Ja hyvin tulikin paikattua! Pratchettkin pääsi hetkellisesti pinnalle blogeissa, sillä hänen tuotantonsa on ollutkin aiemmin aika heikosti esillä, vaikka miehen teosluettele onkin ihailtavan pitkä.

Toivottavasti muutkin löysivät edes yhden hienon kirjan kirjailijalta!4 kommenttia:

 1. Kiitos kun osallistuit haasteeseen! Minä valitsen sen verran harvinaisia kirjoja omasta hyllystä löytyneen Pitkän maan (yhdessä Stephen Baxterin kanssa) lisäksi, että lukusuunnitelmat muuttuivat. Sain odottaa Oulun seudun ainoita kappaleita Hyvistä enteistä ja Viikatemiehestä useamman viikon ajan. Luen siis Pratchettia vielä ensi kuussakin. Mieheni on hehkuttanut vuosia Pratchettin teoksia (etenkin Kiekkomaata), mutta ne, joita olen lukenut eivät puolestaan miehelleni ole tuttuja (Valtio, Pitkä maa ja nyt kesken oleva Hyviä enteitä, joka vaikuttaa varsin lupaavalta). Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, tuli taas hieman omia rajoja venytettyä! Hyvistä enteistä pidin kovasti, joten toivottavasti sinullakin on edessä yhtä makoisia hetkiä sen parissa :)

   Samoin, hyvää vappua!

   Poista
 2. Ehditpä lukea monta tähän haasteeseen. Minulla jäi yhteen kirjaan, mutta ehkä kesällä voisin kokeilla vielä jotain Pratchettilta. Luulen, että hänen humoristinen tyylinsä saattaisi upota minuun paremmin kesähelteillä (tai sadekuuroilla...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteet on minulle oikein hyviä, kun niihin tulee yleensä luettua aika nopealla tahdilla, kun on joku deadline :) Luulen myös itsekin palaavani vielä joskus Pratchettin pariin, vaikka nyt pieni tauko on paikallaan. Ehkä aivot sulaneena on helpompi ottaa vastaan hänen huumorinsa :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...