24.8.2013

Kirppislöytöjä

Tänään tuli käväistyä Helsingissä ihan vain ja ainoastaan kirjojen perässä. Kohteina oli Hietaniemen kirpputori ja Kierrätyskeskus. Hieno sää osui kohdalle ja se oli ilmeisesti saanut monet muutkin liikkeelle, sillä ihmisiä oli Hietaniemessä paljon. En oikein viihdy ihmispaljoudessa, joten paikka oli kierretty läpi alle puolessa tunnissa. Satuttiinpa siellä myös kuvaamaan samaan aikaa, jotain TV-sarjaa :)Mitään en kuitenkaan Hietaniemestä löytänyt ja jatkoimme seuraavaksi läheiseen Kierrätyskeskukseen.


Eikä Kierrätyskeskus pettänyt tälläkään kertaa, mukaan lähti kolme kirjaa. Muitakin mielenkiintoisia kirjoja löytyi, mutta nykyään yritän välttää heräteostoksia ja liian kalliita kirjoja.


  • Z. Topelius - Linnasten kartanon viheriä kamari
  • Nobel: 21 runoilijaa
  • Anna Godbersen - Humaa
  • Agatha Christie - Neiti Marple koston jumalattarena

Muulta sain jo aikaisemmin tuon Christien. En oikein ole vieläkään varma miksi ostin tuon 21 runoilijaa. En ole vielä päässyt jyvälle runoista ja kokonaisten runoteosten lukeminen tuntuu tuskaiselta, joten haluan ehkä jatkaa hieman kivuttomammin - ja lyhyemmin. Ja samalla tulee luettua lisää noita nobel-kirjailijoita saaden heidän elämästään vähän lisätietoa. Ei paha.

PS. Postaan piakkoin myös muista aikaisemmin ostetuista loppukesän kirjalöydöistä - ja varoitus: niitä on p-a-l-j-o-n.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...