21.10.2018

Miten teillä sujuu Sarjakuvahaaste?

Syksy koitti ja vaikka kelit ovat olleet ihmeen lämpimiä, on se pian ohi ja sen myötä myös järjestyksessään toinen blogiaikanani pitämä lukuhaaste eli Sarjakuvahaaste. Jos saldo on vielä nollassa, ei hätää, reilu kuukausi on aikaa kahlata läpi albumeita, sillä pelkästään yhdelläkin voi osallistua mukaan levittämään blogissa tai somessa sarjakuvien ilosanomaan.

Olen ottanut loppukirin ja käynyt kirjastossa lainaamassa viimeisen kasan sarjiksia, jotka haluaisin ehtiä lukea haasteeseen. Minkäännäköistä paniikkia ei ole vaan olen ehtinyt pitkin vuotta lukea suhteellisen säännöllisesti sarjiksia ja koossa onkin jo yli kolmekymmentä teosta eikä sen enempää tasoja haasteessa olekaan. Mutta vauhtia ei hidasteta!Miten sujuu sarjakuvien ahmiminen? 

Tuleeko jo korvista ulos vai onko 
koko haaste unohtunut kiireiden keskellä?


PS. Teen vielä lähempänä haasteen loppua postauksen, johon oman koonnin tai linkit postauksiin voi käydä laittamassa, niin saan näppärästi niistä koottua yhteenvedon.

12 kommenttia:

 1. Laskin pari päivää sitten, että sarjakuvasaldoni on tällä hetkellä 46, ja ainakin pari odottelee vielä lukupinossa. :) Kiitos haasteen ideoinnista ja vetämisestä jo tässä vaiheessa. Sarjakuvalla olen saanut pidettyä lukuintoa yllä jopa kesähelteillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi mikä määrä on ehtinyt kasaantua! Se on totta, että sarjakuviin on helppo tarttua, jopa silloin kun romaanin lukeminen ei samalla tavalla innosta.

   Poista
 2. Hyvässä vauhdissa ollaan. :) Laskin juuri, että kaksi luettua vielä puuttuu Asterix-tasosta ja bloggausjonossa taitaa olla kolme luettua odottamassa. Eli kyllä tämä tästä, tosi kiva haaste on ollut! Ja tuo pinosi Kummitus-sarjakuva on aivan ihanan symppis, tykkäsin hurjasti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno saldo sinullakin ja mahtavaa kun on näin sarjakuviin hurahtaneita lukijoita mukana haasteessa! Kummitus taitaakin päätyä seuraavaksi lukuun:)

   Poista
 3. Erittäin hyvässä mallissa on :). Pikapäässälaskulla laskettuna sarjakuvia on luettuna yli 100 kipaletta. Tuokin lukema varmaan vielä ehtii kasvaa tässä kuukauden aikana. Sarjakuvia on tullut niin tasaiseen tahtiin että niitä kertyy kuin vaivihkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän mennessä tulleiden kommenttien perusteella päättelen, että olen tainnut ihan selvästi aliarvioida blogimaailman sarjakuvainnostuksen:D Mutta hyvä vaan jos on maistunut:)

   Poista
 4. Kesän aikana luin todella vähän sarakuvia, mutta nyt olen selvästi ottanut loppukiriä. 16 sarjakuvaa tällä hetkellä luettuna eli olen Muumipeikko. Tavoitteena olisi nousta ainakin seuraavalle tasolle asti, vaikka haastetta aloittaessani ajattelin 30 sarjakuvan tulevan täyteen heittämällä. Mutta niin se vaan on, että kun kiinnostus jakautuu niin moneen genreen, ei kaikkiin voi panostaa täysillä. Mutta ihan tyytyväinen olen tulokseeni, viime vuonnahan aloin rakentaa tätä sarjisinnostustani käytännössä katsoen nollasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en osaa keskittyä pitkäksi aikaa vaan yhteen genreen/aiheeseen, vaan pitää lukea välissä muutakin. Ihan jo vaan senkin takia, ettei ala vahingossakaan tylsistyttämään. Supermahtavaa, että lähdit mukaan tutustumaan sarjiksiin!<3

   Poista
 5. Hyvin sujuu, Asterix-tasolla jo mennään! Sarjisintoni menee vähän aalloissa, mutta uskoisin, että muutaman lisää vielä luen ja bloggaan ennen haasteen päättymistä. Tämä on ollut mieluisa haaste monella tapaa, sarjiksia ei tule luettua liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että teitä, ootte yllättäneet mut täysin näissä määrissä:D Pitkissä haasteissa tunnistan itsekin sen, että välillä lukee todella intensiivisesti ja välillä se ikään kuin unohtuu.

   Poista
 6. Haaste on osaltani hyvällä mallilla ajoittaisista lukujumeista ja arkikiireistä huolimatta. Olen lukenut tähän mennessä 15 sarjakuvaa ja tähtään Batman-tasoon (en halua ylittää sitä, koska Batman <3).

  VastaaPoista
 7. Minä olen varmaan heikoimpien joukossa, sillä tähän mennessä olen lukenut vain kahdeksan sarjakuvaa! Kyllä musta kuitenkin vielä ainakin Agnes tulee, sillä pari kirjaa odottelee pinossa :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...