27.7.2018

Ranmaru Kotone - Your name (#1-3)


En koskaan muista, mitä unta näin.
Mutta on kuin jokin puuttuisi. Kuin etsisin jotakin.

Your name -mangatrilogia perustuu palkittuun samannimiseen animaatioelokuvaa ja mangan on tehnyt Ranmaru Kotone.

Takakannesta: Kohtaaminen, jota ei pitänyt tapahtua.
Pitkästynyt maalaistyttö Mitsuha uneksii elämästä tokiolaispoikana. Eräänä aamuna hän tosiaan herää sellaisena! Samalla Taki, nuorukainen Tokiosta, herää Mitsuhan kehossa. Tätä tapahtuu useita kertoja. Vähitellen kaksikko saa erilaisilla viesteillä yhteyden toisiinsa. Mistä on kyse? Onko kaikki pelkkää unta vai onko taustalla jokin suurempi kuvio...?Kaukana toisistaan asuvat Mitsuha ja Taki vaihtavat kehoja selittämättömästä syystä ja vaikka tuttavapiiri ihmettelee heidän väillä muuttuvaa luonnettaan, ovat nuoret itse hämmentyneimpiä. Päiväkirjojen avulla he pystyvät kommunikoimaan keskenään ja yrittävät selvittää tilannetta. Kolmannessa osassa tilanne muuttuu jo jännittäväksi.

Vetävä Your name -trilogia sai minut taas piirun verran kiinnostuneemmaksi mangoja kohtaan ja pitäisikin lukea viimein hyllyssä odottavat Sailor Moonit loppuun. En kuitenkaan voi olla kaipaamatta aina näiden kohdalla värejä, varsinkin kun ihan ensimmäiset sivut on väreinä ja sen jälkeen joutuu tyytymään mustavalkoiseen. Mutta se onkin ainoita isoja miinuksia ja käsitän värillisyydestä koituvat kulut. Aina voi haaveilla😉


Ranmaru Kotone - Your name 1-3
Sangatsu-manga, 2016
Kirjastosta

2 kommenttia:

  1. Värilliset mangat olisivat kyllä ihania!<3 Katoin your name -leffan ja oon lukenut kaksi ekaa osaa mangasta, kolmas on jäänyt roikkumaan. Sailor Moon on ihana ja Arina Tanemuraa suosittelen myös :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mangoissa on muutenkin välillä erityisen hienoa visuaalisuutta, että ruudut voisivat olla todellakin upeita värien kanssa! En olekaan vielä nähnyt tuota leffaa. Oliko hyvä? Sailor Moonit ovat pysyneet yhä lemppareina, mutta Arina Tanemuraa voisin myös kokeilla:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...