13.2.2016

Ystävänpäivän lukumaraton 2016 - koonti


Viime vuonnakin osallistuin samaiseen maratoniin, taktiikkana lukea lyhyitä kirjoja, mutta tällä kertaa Yöpöydän kirjojen Niinan emännöimässä lukumaratonissa olen päättänyt edistyä järkyttävän korkea keskeneräisten kirjojen pinon kanssa, sillä niiden lisäksi pikaista lukua odottaa jotkin kirjaston pikalainat. Pitää siis saada jonkun verran kirjoja luettua pois alta - tai ainakin vähintään edistyä niiden kanssa. Sopivaan saumaan ystävänpäivän maraton siis sattui.

Lukusuunnitelmani näyttää seuraavanlaisilta:


Kirjaston pikalainoja, jotka pitäisi jo heti alkuviikosta palauttaa takaisin. Ajattelin kyllä ehtiä lukemaan :D


Fantasiaa ja vampyyrejä. Sarjakuvat ja novellit ovat hyvää välipalalukemista, jos muuten tökkii tai kaipaa nopeaa luettavaa.


Ja sitten ovat kirjat, jotka syystä tai toisesta hautautuneet lukupinon alimmaiseksi kerta toisensa jälkeen. Suurin syy nuo kirjastonlainat, joissa on aikarajoitus ja siksi pakko lukea heti, mutta esim. Vapaus on ollut kesken jo varmaan syksystä lähtien... Mutta voiton puolella ollaan!

Oma urakkani alkaa siis näillä näppäimillä!

Tsemppiä myös muille maratonilaisille!


Lukumaraton alkoi 13.45

22.00
Aika paljon olen ehtinyt lukea - ja hypellyt teoksesta toiseen. Nyt alkoi hieman jo väsymys painamaan, että saa nähdä kauan vielä jaksan tämän vuorokauden puolella sanoja ahmia. Onneksi on vielä huomenna aikaa vähän yli puoleenpäivään. 100 onnen päivää, Draculan vieras ja Luualttari lähestyvät loppua. Amerikan vampyyri on puolessa välissä ja mahtavin uutinen on se että sain Vapauden luettua! Halleluja! Oli jo aikakin. Hyvä se oli, mutta jotenkin älyttömän hitaasti edistyin. Johtunee osaksi kirjan paksuudesta ja todella pienestä fonttikoosta. Muihin kirjoihin en olekaan ehtinyt tarttua.

Tähän mennessä luettu 473 sivua.

Nyt käyn vielä kurkkaamassa muiden maratonien edistymistä ja sitten takaisin Luualttarin pariin!

14.2. klo 15.30
Hyvää ystävänpäivää! Omalta osaltani lukumaraton päättyi melkein pari tuntia sitten ja olen erittäin tyytyväinen lukusaldooni, sillä maratonin aikana sain kolme kirjaa luettua loppuun ja kahdesta muusta on alle sata sivua jäljellä. Niin se lukupino vain pienenee. Alla luetut kirjat sivumäärineen. Ja kaikki kirjathan olivat siis minulla valmiiksi kesken maratonin alettua, mitään uutta en aloittanut.

Jonathan Franzen - Vapaus 87s (luettu loppuun)
Scott Snyder - Amerikan vampyyri 176s (luettu loppuun)
Bram Stoker - Draculan vieras 106s (luettu loppuun)
Fausto Brizzi - 100 onnen päivää 208s
Dolores Redondo - Luualttari 165s
Ulla-Lena Lundberg - Jää 62s

Sivuja luettu yhteensä: 804


10 kommenttia:

 1. Tsemppiä maratonille! Jää ja Ellery Queen... nyt on hyvää lukemista. :) Amerikan vampyyri oli minulle vähän liian roisia menoa, mutta kiva kuulla mitä tykkäät siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin:) Niin paljon kaikkea mitä olisi kiva ehtiä lukemaan, mutta saa nähdä. Jää on vaikuttanut niin hyvältä<3

   Poista
  2. Huima sivumäärä! Minäkin olen tyytyväinen, kun sain pari jo pidempään kesken ollutta kirjaa kesken. Kun sama kirja on ollut yöpöydällä jo yli pari viikkoa, pääsee helpotuksen huokaus kun ei enää tarvitse sitä siinä katsella (vaikkei kirja huono ollutkaan, eli siis Nokkosvallankumous). :)

   Poista
  3. Oli kyllä erittäin hyödyllinen maraton jälleen kerrran, eikä edes yhtään puuduttava, kun ei mitään suorituspaineita ota :) Ymmärrän mitä tarkoitat, liian pitkään en minäkään kirjan haluaisi lukupinossa seisovan.

   Poista
 2. Rentoa maratonia! Ainakin lukuvalinnoissasi löytyy vaihtelua tähän suoritukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sitä tässä tullut pompittua aikalailla kirjasta kirjaan, kun niin moni kiinnostaa, mutta Luualttari on koukuttavin.

   Poista
 3. Oiken kivaa maratonia! Mielenkiintoisia kirjoja sinulla :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä maratoniin! ♡ Lukupinossasi on ainakin kirjava valikoima teemoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Tämä on niin mukavaa, kun monet bloggaajat lukevat intohimoisesti samaan aikaan:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...