26.9.2015

Andy Riley - Pupujen suuri itsemurhakirja


sarjakuvan eka ruutu

Yhteen niteeseen on koottu aikaisemmin ilmestyneet Pupujen itsemurhakirja ja Itsemurhapupujen paluu sekä kirjassa on myös aivan uusia murhatapoja. Sekopäistä eikö? Hieman tärähtänyttä meininkiä luvassa, eikä kirja sovellu yhtään tiukkapipoisille tai heikkohermoisille! 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan kirja esittelee pupujen pähkähulluja tapoja tehdä itsemurha. Näiden pupujen itsemurhahalun täytyy olla todella suuri (tai sitten ne on vaan niin käsittämättömän tyhmiä), kun ne ovat käyttäneet vaikka minkälaista mielikuvitusta päästäkseen mitä erikoisimmilla tavoilla hengestään. Mielikuvituksen puutteesta sarjakuvan tekijää ei voida ainakaan syyttää.

Ehkä minussa elää pieni sadisti, sillä jotku kuvat vain naurattavat ja tarpeeksi väsyneessä mielentilassa tämän äärellä voi olla kerrassaan hulvatonta. Jokseenkin kieroutunut huumorintaju on välttämätön, sillä onhan tämä nyt aika sairasta touhua. Tai ei vaan aika sairasta, vaan hyvin sairasta. Mistä lie Andy Riley saanut idean tähän? Olisi erittäin mielenkiintoista tietää.

Itse pupu-hahmot näyttävät niin tyhmille ja hölmöille, söpöt puput eivät edes missään nimessä toimisi tämän sarjakuvan idean kanssa. Tippahan siinä tulisi vaan linssiin. Sarjakuvassa koetellaan jossain määrin lukijan rajoja, mutta mielestäni pysytään hienosti hyvän maun puolella, vaikka uskon, ettei tämä kaikkia varten todellakaan ole. Minua varten on._______

Andy Riley - Pupujen suuri itsemurhakirja
(The Bumper Book of Bunny Suicides, 2007)
Bazar, 2010
Omasta hyllystä
Tähtiä:

8 kommenttia:

 1. Heh, loistava vinkki. :D Tämä pitääkin lainata joskus.. tuon leivänpaahdinkuva on mainio. :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pähkähullua tosiaan ja vaatii lukijaltakin pientä kahjoutta ;D

   Poista
 3. Minullakin on tämä - taisin saada sen hieman vinoutuneelta siskoltani lahjaksi jokunen vuosi sitten. Ihan mahtavan hysteerinen!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa :D Minä luin tätä joskus ihan nuorena kavereiden kanssa ja hauskaa oli - ja hauskaa oli vieläkin! Onneksi törmäsin tähän nyt uudemman kerran, olin jo melkein unohtanut koko friikit puput.

   Poista
 4. Sain tämän joskus lahjaksi ja oli ihan mahtava lahja. Minuunkin siis osuu ja uppoaa, vaikka en tiedä kannattaisiko tätä tunnustaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ehkä olisikin pitänyt kirjoittaa aika negatiivissävytteinen arvoi, etteivät ihmiset ihan kajahtaneena pidä ;) Mutta kommenttien perusteella meitä on aika monta.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...