26.12.2013

Naoko Takeuchi - Sailor Moon 3

Sailor Moon 3 - Naoko Takeuchi
Kodansha Comics, 2003
Kirjastosta lainattu

"He's become the tool of Queen Beryl, the queen 
of the evil empire, the Dark Kingdom."
kirjan ensimmäinen lause

Sarjakuvia ei kauheasti blogeissa näy, varsinkaan mangoja. En itsekään ole mikään suuri fani, kun ei ole oikein löytynyt sellaisia, joihin haluaisi kunnolla tutustua, vaikka monia on tullut luettua. Sailor Moonia tuli pienenä katsottua televisiosta ja pidinkin siitä erittäin paljon, joten näin vanhemmiten päätin joku vuosi sitten kokeilla näitä mangoja ja samantien ostin kuusi ensimmäistä osaa, kun ne halvalla netistä löysin.

Hassua aloittaa bloggaaminen kolmannesta osasta, mutta kun kaksi ensimmäistä on tullut luettua jo ennen kuin blogini perustin, joten koettakaa kestää :D

JUONIPALJASTUKSIA
Pahan kuningatar Beryl aivopesee Mamorun pahaksi Endymioniksi ja Sailor-sotureille selviää Usagin olevan Kuun prinsessa, jota heidän täytyy suojella. Kuvioihin astuu myös Hopeakristalli, jota kaikki havittelevat omakseen sen voimien tähden. Soturit matkaavat kukistamaan Berylin kätyreineen, mutta pahan kuningattaren voimat ovat suuremmat.

Hopeakristallin lisäksi mukaan soppaan astelee - tai pikemmin tupsahtaa - pieni ja outo Chibiusa, joka väittää olevansa nimeltään Usagi. Mutta sitä eivät tytöt tiedä, että Chibiusa on saapunut tulevaisuudesta pelastaakseen Hopeakristallin avulla äitinsä.
JUONIPALJASTUKSET LOPPUU

Tästä sarjakuvasta tykkääminen taitaan loppujen lopuksi mennä kuitenkin nostalgian piikkiin, sillä ei tämä mikään kauhean kummoinen ole. Hyvä vastaan paha taisteluita maailman pelastamiseksi sekä satunnaista koulunkäyntiä.

Haaveilen myös edelleen, että nämä sarjakuvat tehtäisiin värillisinä, sillä mustavalkoisuus häiritsee. Väriä, väriä, väriä!

Tähtiä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...