4.3.2018

Faith Erin Hicks - Friends with Boys


Friends with Boys -sarjakuvan kansi oli varmasti suurin syy lainaamiseen, sillä sen sommittelu on hauska ja värit ihanat. Kansi suorastaan houkuttelee lukemaan.

Tähän mennessä Maggie on ollut kotikoulussa äitinsä opetettavana, mutta nyt hänen on mentävä high schooliin muiden nuorten tavoin. Vähemmästi sitä on paniikissa. Käytävät ovat täynnä ihmisiä ja oikea luokkahuone pitäisi löytää. Maggien kolme veljeä on samassa koulussa, joka tuo vähän lohtua, mutta tyttö ei ole sosiaalisesti yhtä itsevarma kuin he. Ruokatunnilla löytyy jopa juttukaveri Lucystä ja myöhemmin myös hänen veljestään Alistairista, jotka eivät kuulu suosituimpien oppilaiden klikkiin. Lisämaustetta tarinaan tuo Maggielle haustausmaalla ilmestyvä kummitus, josta tyttö ei ota selkoa. Mitä se oikein haluaa?



Faith Erin Hicksin piirrustusjälki on yhtä ilmeikäs kuin hänen hahmonsakin ja juuri hahmojen kasvojenilmeet kertovat paljon enemmän kuin itse sanat. Sarjakuva ei ole kaikista perinteisin high schooliin tarina (kiitos siitä!), vaan se kertoo kasvutarinan. Mieleen tulee Vera Brosgolin Anya's Ghost, jossa siinäkin on kummitus ja hieno tarina.


Faith Erin Hicks - Friends with Boys
First Second, 2012
Kirjastosta
#sarjakuvahaaste

2 kommenttia:

  1. Itsellekin tuli heti ensimmäisenä mieleen Anya's Ghost, kun luin tuon postauksesi kohdan hautausmaalla ilmestyvästä kummituksesta! :D Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta, pitääkin laittaa lukulistalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä vähintään yhtä mielenkiintoinen kuin Anya's Ghost!:D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...