17.8.2017

Maratonin lukusuunnitelmat

Kaksi edellistä blogistanian lukumaratonia ovat harmillisesti jääneet välistä kokonaan muiden menojen takia, mutta tähän kesän kolmanteen ehdin viimein osallistua! Maratonia emännöi MarikaOksa ja vielä ehtii mukaan, jos mieli tekee. En ole vielä lyönyt lukkoon aloitusajankohtaa, kun viikonloppumenot on vähän auki, mutta kyllä minä lukemiselle varmasti raivaan aikaa, sillä olen kovasti odottanut pääseväni osallistumaan muiden mukana lukukekkereille.

Keskeneräisten pino on ollut koko kesän laittoman suuri ja olisi helpottavaa saada sitä viimein pienemmäksi. Olen saanut monta luettua loppuunkin, mutta sitten jotenkin kummasti tartun heti uuteen kirjaan ja näin ollen pino ei pienene yhtään! Niin makaa kuin petaa.... Teen maratonista vielä erillisen päivittyvän postauksen edelliskerroista tuttuun tapaan.
Kuvista näkee (kunnianhimoiset) lukusunnitelmani. Paljon on siis noita keskeneräisiä kirjoja odottamassa ja toivon saavani loppuun ainakin Christien Sinisen junan, Selznickin upean Marvels-kirjan ja Turtschaninoffin Maresin. Otin mukaan myös kolme aika lyhyttä romaania, jotka uskoisin hotkaisevani yhdeltä istumalta. Uskaltauduin lisäksi lukemaan taas englanniksi ja kirja on Kingin Carrie. Prom night lähestyy, apua. Tuulen varjoakin olisi mahtava edistää (ei ongelmaa!), sillä kohta ilmestyy suomeksi sarjaan neljäs osa ja haluaisin lukea sen heti tuoreeltaan.


Sarjakuvia ei tällä kertaa ole mukana, mutta lastenkirjat ajavat saman asian. Olen varannut kirjastosta koko Heinähattu ja Vilttitossu -sarjan, joten lukemista riittää. Ja edistyypä kertaheitolla Suomi100-haaste, josta olen auttamatta jäänyt jälkeen. Kesällä olen lukenut laiskasti kotimaisia.

Huomaan taas lukusuunnitelmien paisuneen hyvin suureellisiksi, mutta eipähän tule tilannetta vastaan, että mitähän seuraavaksi lukisi!

Rentouttavaa lukumaratonia!
 

12 kommenttia:

 1. Hyvä suunnitelma lukea kesken olevia. :) Minullakin olisi niitä kolmen kirjan verran, mutta tuntuu, että mieluummin aloittelen maratonilla lisää uusia kirjoja :D. Hmm, pitäisiköhän mun käydä hakemassa vielä yksi Uppis mukaan maratonpinoon... kivaa, että lähdet mukaan maratonille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tai se vielä paisuu kaksinkertaiseksi:D Vaikka tuo sinunkin taktiikka on houkutteleva. Mutta näin siis tällä kertaa. Aina mahtuu yksi Uppis maratonille ;)

   Poista
 2. Keskeneräisissä on jokunen tuttu kirja, King, Carrie ja Zafon, ja tuo Tutuola on pitänyt lukea jo pitempään.
  Ja Uppo-Nalle ja setä Tonton! Parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli aika sekalainen sakki luettavaa valittua, mutta mikäs sen mielenkiintoisempaa. Uppis on mahtava:D

   Poista
 3. Ilmottauduin viime hetkellä mukaan, koska minullakin keskeneräisiä alkaa olla häiritsevän paljon kasassa. Hyviä kirjoja sulla mukana, tsemppiä maratonille! :) Ja onpa ihana tämä Marvelsin kansi! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan siis liikkeellä samanlaisen suunnitelman kanssa, katsotaan miten meidän käy:) Marvels on kannnesta kanteen älyttömän upea ja visuaalinen kirja<3 Hyvää maratonia sullekin!

   Poista
 4. Hyvät suunnitelmat. Kesken olevia on hyvä aina välillä purkaa pois :D Munkin pitäisi koittaa valita että mitäs luenkaan! /Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan innolla, että pino pienenee:D Melkein parasta koko touhussa on kirjojen valitseminen.

   Poista
 5. Minultakin jäi kaksi ensimmäistä lukumaratonia väliin, mutta tätä kolmatta maratonpäivää olen avarannut kalenterissa yksinoman lukemiselle :) Zafonin Tuulen varjo löytyy minunkin alustavasta maratonpinostani ja haluaisin kovasti myös päätyä sen pariin. Katsotaan miten käy! Tsemppiä ja lukuintoa maratonillesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt päästiin mukaan, olisi ollut tosi harmillista joutua jättämään tämäkin väliin. Jee Tuulen varjo!<3 Hyvä valinta;) Ehdin myös vilkaista, että sulla on pinossa Agnes kotiopettajatar, joka on myös hyvä.
   Tsemppiä sinnekin!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...