14.2.2015

Ystävänpäivän lukumaraton - rakkaudesta kirjoihin

Viime tipassa muistin tähän ystävänpäivän 24 tunnin lukumaratoniin osallistua! Joitain kirjoja löytyi tätä varten omasta hyllystä ja vaikka olinkin alunperin ajatellut valita luettavat kirjat juurikin vain omasta hyllystä, niin päädyin sitten kuitenkin kirjastoon... Olen kuitenkin sen verran ahkerasti lukenut viime kuukaisina omia kirjojani, niin tuo kirjastoreissu minulle suotakoon.


Omasta takaa löytyi Bennettin Epätavallinen lukija, Galsworthyn Omenapuu ja joitain nuortenkirjoja: Gripen Elvis ja auringonkukka sekä Lasinpuhaltajana lapset, Goethen Taru Käärmeestä ja Liljasta ja tietenkin lukujumiin pettämättömän Christien Ruumis kirjastossa.


Kirjastosta sen sijaan haalin neljä ehdokasta: Erpenbeck: Vanhan lapsen tarina, Barnes: Kuin jokin päättyisi, Chateaubriand: Rene ja Cocteau: Kauhukakarat.

Viime lukumaratonin tulos oli kuusi luettua kirjaa, joten johonkin sen tapaiseen pyrin nytkin. Pieni flunssan poikanen tosin vähän haittaa lukemista, mutta kun olo on hutera ja töhnänen, niin mikäs sen parempaa kuin uppoutua kirjojen maailmaan kera lämpimän juotavan ja viltin.4 kommenttia:

 1. Tsemppiä lukemiseen! Omakin maratonini käynnistyy aivan pikapuoliin. Ihanan oloisia kirjoja (vaikka on pakko todeta, että tuo Barnes oli minulle melkoinen pettymys...). :)

  VastaaPoista
 2. Oi, maraton... Josko kesällä taas minäkin! Mukavia lukuhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nämä ihan hauskoja kokemuksia ja ainakin kasa kirjoja tulee luettua :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...